jobbrafel nyíl
Balázs Krisztina & Bene Laura / Vizsgamunka
Rövid kurzus

Personal Styling I.

MIT AD A KREA?

A  tudatos stílusválasztás és a hiteles kommunikáció támogat abban, hogy  magabiztosan lépj ki a világba, megmutatva az egyéniséged és a belső szépséged.

Ajándékozd meg magad ezzel az izgalmas belső utazással, hiszen a kurzuson nemcsak a külső megjelenéseden, hanem belső önbizalmadon és személyes fejlődéseden is dolgozhatsz.

A KREA az a valós kreatív színtér, ahol megélsz egy nagyon izgalmas átalakulási folyamatot, és a megszerzett tapasztalatok tudatos emberré tesznek! Ismerni fogod mi illik leginkább alkatodhoz, optikailag hogyan alakítják át a testedet az öltözékek, milyen fontos szerepük van a kiegészítőknek. 

A personal styling kurzuson ismert öltözködési- és stílustanácsadó szakemberek, fashion stylistok és divattervezők foglalkoznak veled, akik egy tudatosan felépített módszer alapján vezetnek a személyes utadon. A kurzus végére egy egyedi, szakmai szempontoknak megfelelő komplex styling book-ot állítasz össze. Ez mind funkcionális, mind esztétikai szempontból megfelel az aktuális trendeknek, személyi imázsodnak, amely az öltözékén túl a hozzád illő hajviseletekre és sminkre vonatkozó tanácsokat is tartalmazza. 

 A „styling book” egy olyan kézikönyv, amit bármikor segítségül hívhatsz, ha egy estélyre vagy koktélpartyra készülsz, ha éppen utazást tervezel egy kulturálisan fontos városba, vagy csak egyszerűen szeretnél stílusosan kilépni az utcára.

Personal styling kiváló fejlődési lehetőség azoknak, akik imádnak öltözködni, vonzódnak a divatvilághoz. A kurzus azoknak szól, akik fejlődni és változtatni szeretnének az öltözködésükön és megjelenésükön, a mindennapokban is izgalmas és  inspiráló lesz az átalakulási folyamat. Kurzusunkat ezért is ajánljuk azoknak, akik a divat-és szépségipar, showbusiness területein dolgoznak, ahol kiemelten fontos a tudatos, ízléses megjelenés, vagy szeretnék kiegészíteni tudásukat.

Kiknek ajánljuk ezt a kurzust?

Karrierépítőknek, üzletembereknek, akik fontos üzleti találkozókra vagy rendezvényekre készülnek és szeretnék magabiztosan és professzionálisan képviselni magukat.

Kreatív szakembereknek, művészeknek, íróknak, akiknek fontos az egyéni stílus és az önkifejezés, és szeretnék azt még jobban kiemelni.

Akik új kihívásokat keresnek, és szeretnék felfedezni a saját stílusukat, hogy jobban megismerjék önmagukat és növeljék önbizalmukat.

Esküvőre vagy fontos eseményre készülőknek.

Mindenkinek, akiknek nehézségeik vannak az önkifejezésben és szeretnék felfedezni, hogy hogyan segíthet a megfelelő stílus az önbizalom növelésében.

Utazásra készülőknek, akiknek segítségre van szükségük abban, hogy összeállítsák az ideális utazóruhatárakat és megfelelően kombinálják az ruhadarabokat az úti célkultúrájának megfelelően.

Nem utolsó sorban pedig mindazoknak, akik szeretnék jobban megérteni a személyes stílusukat és kifinomultabb érzékkel rendelkezni a mindennapi öltözködésben és megjelenésükben. A Personal Styling kurzusok segítséget nyújthatnak abban, hogy jobban megértsék saját testüket, stílusukat és hogyan fejezzék ki magukat öltözködésükön keresztül, ezáltal növelve önbizalmukat és megjelenésük vonzerejét.

Mit fogsz tanulni?

Personal styling, Test és szín analízis, Gardróbrendezés, Alkalmi öltözék styling, Streetstyling, Sportwear styling, Traveling styling, Divatmárkák és trendek, Luxusdivat, Smink gyakorlat és tanácsadás, Fenntarthatóság és a divat, Canva programismeret.

Miért válaszd a KREA-t?
 • Workshopjainkon lehetőséged van kipróbálni magad a Téged leginkább foglalkoztató design területen.
 • A kurzus egyénre szabott és gyakorlatorientált.
 • A KREA Design Iskola a magyar felsőoktatás és felnőttképzés 3 legjobb intézménye közé tartozik, amit  rangos szakmai díjak, elismerések és megvalósult projektek is igazolnak.
 • A Modart és a KREA magasan kvalifikált oktatóitól és neves divattervezőitől tanulhatsz.
 • A tanári kara professzionális elméleti szakemberekből, művész tanárokból, divattervezőkből, neves stylistokból és art directorokból áll.
 • A divatszcéna legjavától sajátíthatod el a szabás és varrás alapjait.
 • A KREA elsőként hozta létre a Fashion Stylist szakot 2001-ben, majd a Personal Styling és a Fashion Art Director szakot 2014-ben, így tanári csapata nagy tapasztalatra épít.

A KREA Design Iskola kreatív környezete az inspiráció és az együttműködés színtere. Szerezz pozitív kreatív közösségi kapcsolatokat, próbáld ki magad és ha motivált vagy kiegészítheted, vagy folytathatod tanulmányaidat további rövid kurzusainkon: Personal Styling II., Personal Branding. A Fashion Stylist képzésre jelentkezőknél oktatói elbírálás után beszámítjuk tanulmányaikat, amennyiben a rövid kurzusokon megfelelő színvonalat érnek el, ami későbbi tandíj kedvezménnyel jár. A tanulmányokat folytató, vagy párhuzamosan több kurzust végzők tandíj kedvezményben részesülnek.

kevesebb
részletek gomb nyíl
A szak kiemelt témakörei és tantárgyai
No items found.

Áttekintő

események naptár ikon

10 hét / 72 óra

fekete info ikon

óra ikon

1-2 alkalom/hét (3-6 óra/nap)

esti képzés ikon

Esti képzés

(16:30 - 21:15)

helyszín ikon

Tantermi képzés

bizonyítvány ikon

bizonyítvány ikon

Magániskolai (nem állami) magyar és angol nyelvű oklevél

pénz ikon

Képzési díj:

240.000 Ft + ÁFA / 10 hét

*az ÁFA tartalom 27%

jelentkezem a kurzusra

Nézd vissza online tartalmainkat és nyerj betekintést a stylist szak világába!

1
2

Nézd vissza online tartalmainkat és nyerj betekintést a stylist szak világába!

2
2

Nézd vissza online tartalmainkat és nyerj betekintést a stylist szak világába!

3
2

Nézd vissza online tartalmainkat és nyerj betekintést a stylist szak világába!

4
2
jobbra nyíl fehér
jobbra nyíl fehér

Tantárgyak

1. év

No items found.

2. év

No items found.

3. év

No items found.

4. év

No items found.
design iskola hallgató munkát tervezdesign iskola hallgatói képeket ragasztanak művész papírradesign iskola brandingelt tervező ceruza

Amennyiben bővebb információra lenne szükséged, keress minket az alábbi e-mail címen: kommunikacio@kreaiskola.hu

A fent látható tantárgyi struktúra tájékoztató jellegű, az iskola a változtatás jogát fenntartja!

Felvételizőknek

A felvételi vizsgák személyes elbeszélgetésből és a felvételi feladatok prezentációjából vagy egyes szakokon helyben elvégzendő feladatból állnak, amelyek várhatóan szakonként különböző napokon kerülnek majd lebonyolításra. Az adott szak pontos felvételi dátumát érvényes jelentkezés leadása után hamarosan e-mailben küldjük. A szak felvételi feladatairól itt olvashatsz bővebben!

jelentkezem

Felvételi követelmények

Nincs felvételi követelmény! A jelentkezés a hivatalos jelentkezési lapunk kitöltése után válik véglegessé.

Felvételi feladatok

Nincs felvételi feladat!

Jelentkezés menete

1

Online jelentkezési lap kitöltése

2

Érettségi bizonyítvány feltöltése

Amennyiben a felvételi időpontjáig nincs meg, elegendő bemutatni a szeptemberi tanévkezdéskor.

3

Motivációs levél feltöltése

 • Terjedelme: maximum 2 db A4-es oldal

 • Tartalma: név és elérhetőségek, iskolai tanulmányok, esetleges szakmai előélet, a szak választásának indoklása, kedvenc hazai és nemzetközi tervezők, szakmai fórumok és médiumok ismertetése, egyéni jövőkép bemutatása.

4

Regisztrációs díj + tandíj I. részlet befizetése

Regisztrációs díj: 25 000 Ft
Tandíj I. részlet (helyfoglaló): 100 000 Ft

 • Bank átutalással

 • Online fizetéssel (Stripe)

Hallgatóink munkái

No items found.
további munkák

Ismerd meg a képzés tanárait

No items found.
No items found.
No items found.

Gyakran ismételt kérdések

Kinek való a képzés?

Ezt a tanfolyamot divatrajongóknak, divat iránt érdeklődőknek, más területeken alkotó designereknek, divat és slow design iránt nyitott influencereknek ajánljuk.

Miben más a KREA képzése, mint a többi kurzus?

A KREA kurzusa nagyon egyénre szabott, minden személyes kontakt órán egyénileg foglalkoznak a résztvevőkkel. Egy olyan komplex művészi látásmódot, és módszertani eszközt ad a hallgatók kezében amivel az adott területen minden kreatív projektben tudnak hasznosítani.

Van-e online képzés?

Minden képzésünk személyes és kifejezetten gyakorlatorientált. Az iskolánkban megszerezhető ismeretanyagot, kreatív szemléletet leghatékonyabban személyesen tudjuk átadni. Azt belső és külső fejlődési folyamatot, valós személyes konzultációkon lehet elérni ami a kurzusvezető és az egyén között zajlik. Ezt az intim légkört nem lehet online térben megteremteni.

Van-e előfeltétele a kurzusra való jelentkezésnek?

Nincs szükség előzetes tudásra. A csoda a kreatív közegben fog megtörténni.