Felvételi 2024/2025

Felvételi időpontja:

2024. szeptember 02-06.

Az adott szak pontos felvételi dátumát érvényes jelentkezés leadása után küldjük. A felvételi feladatokat csak a felvételi időpontja előtt néhány nappal kell majd elküldeni, a jelentkezés leadásához természetesen nem szükségesek.

A felvételi vizsgák személyes elbeszélgetésből és a felvételi feladatok prezentációjából vagy egyes szakokon helyben elvégzendő feladatból állnak.

Pótjelentkezési időszak vége
2024.
június 17.
Nyílt diplomavédés időpontja
2024.
augusztus 26.
Pótfelvételi időszak
2024.
szeptember 02-06.

stylist felvételi követelményei

jelentkezem

FASHION STYLIST

A felvételi feladatokat a felvételi elbeszélgetés előtt 3-5 nappal digitálisan el kell küldeni, valamint a felvételi elbeszélgetésre az eredeti munkákat (amennyiben print vagy papír alapú) el kell hozni! A felvételi elbeszélgetés időpontjáról és a felvételi feladatok elküldéséről további információkat a jelentkezés leadását követően küldünk!

A feladatok megoldásához nem szükséges semmilyen előzetes tudás. A felvételi bizottság a jelentkező kreativitására, vizuális látásmódjára és gondolkodására kíváncsi.

FASHION art director

Előfeltétel: Fashion stylist képzésen való részvétel vagy szakirányú végzettség

A felvételi feladatokat a felvételi elbeszélgetés előtt 3-5 nappal bedigitalizálva el kell küldeni, valamint a felvételi elbeszélgetésre az eredeti munkákat el kell hozni!

A felvételi elbeszélgetés időpontjáról és a felvételi feladatok elküldéséről további információkat a jelentkezés leadását követően küldünk!

personal branding

Felvételi elbeszélgetés. Kötetlen személyes elbeszélgetés (max. 10–15 perc), ahol megismerjük a jelentkező rátermettségét, motiváltságát, kulturális tájékozottságát és érdeklődését.

Elakadtál vagy kérdésed van? Keress fel minket!

jelentkezés menete

1

Online jelentkezési lap kitöltése

2

Érettségi bizonyítvány feltöltése

Amennyiben a felvételi időpontjáig nincs meg, elegendő bemutatni
a szeptemberi tanévkezdéskor.

3

Motivációs levél feltöltése

  • Tartalma: személyi adatok, iskolai tanulmányok, esetleges szakmai előélet, a szak választásának indoklása, kedvenc hazai és nemzetközi tervezők, szakmai fórumok és médiumok ismertetése, egyéni jövőkép bemutatása.

  • Terjedelme: maximum 2 db A4-es oldal

4

Regisztrációs díj + tandíj I. részlet befizetése

Regisztrációs díj: 25 000 Ft
Tandíj I. részlet (helyfoglaló): 100 000 Ft

  • Bank átutalással

  • Online fizetéssel (Stripe)

krea design iskola hallgatói vizsgamunka kiállításon