jobbrafel nyíl

UI/UX
tervező szak

A KREA 3 éves intenzív UI/UX Designer képzésén a hallgatók emelt szinten sajátítják el a UI és UX szakágakhoz köthető különböző szakmai ismereteket, amelyek segítségével a jövőben bármilyen digitális termék tervezését vezetni tudják. Az országban egyedülálló módon nyújtunk olyan komplex képzést, ahol a UI/UX mellett, grafikai műfajokkal is megismerkedhetnek a résztvevők, ebből kifolyólag egy sokszínű és versenyképes portfólióval magabiztosan léphetnek ki a munkaerőpiacra.

1
3
Diplomamunka
/
Őszi Ágnes Lívia
2
3
Diplomamunka
/
Vén Teodóra
3
3
Diplomamunka
/
Vőneki Adrienn
jobbra nyíl
jobbra nyíl

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
A UI/UX SZAK VILÁGÁBA!

1
3

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
A UI/UX SZAK VILÁGÁBA!

2
3

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
A UI/UX SZAK VILÁGÁBA!

3
3
jobbra nyíl fehér
jobbra nyíl fehér

Szakvezetői hitvallás

idézőjel

“Minden új csoport első óráján elmondom tanulóknak, hogy én nem szeretek a nagykönyvből tanítani. Nálam azokat szempontokat, kérdéseket és problémamegoldásokat fogják hallani és úgy, ahogy azt majd valószínűleg gyakorlatban is fogják tapasztalni a jövendő munkahelyeiken. Ilyen szemléletben tanítom a UX-et illetve a gyakorlati tervezési feladatokat, utóbbi esetben a tanulók örömére vagy bánatára úgy, mintha két kalapot viselve egyszerre lennék a szakmai vezetőjük és a megrendelőjük is egyben, hogy mindkét eshetőségre már az iskola berkein belül felkészüljenek.”

Sztovercz Milán krea design iskola ui/ux designer szakvezető
Sztvorecz Milán
Szakvezető

RÖVID KURZUST KERESEL?

Fedezd fel rövid kurzusainkat, ahol gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a kreatív területek alapjait. Válaszd ki az érdeklődésedhez közelálló témát és szerezz új készségeket!

Megnézem

Rólunk mondták

A rendszerben való gondolkodást, a komplex tervezést, és a több stílusirányban való ötletelés fontosságát itt ismertem meg, ami azóta is nagy segítséget ad. Amit esetleg az elején feleslegesnek éltem meg, még annak is lett értelme így vagy úgy. A nyomhagyás remek textúrát ad az illusztrációimnak, a grafikai tudás pedig sokat segít, ha kis cégben kezd az ember, hiába UX/UI-osnak vették fel.

Vőneki Adrienn

UI/UX Designer szak

Eleinte sokalltam a 3 év képzést, de elég hamar rájöttem, hogy nagyon is ésszerű. Mint bármi mást, a UI/UX-t sem lehet elsajátítani pár hónap alatt. Ez a néhány év viszont nagyon jó alapot ad a KREA utáni vagy akár közbeni munkahely szerzéshez. A 3D órákért nagyon hálás vagyok, mert korábban eszembe sem jutott volna nekiállni magamtól, de nagyon megszerettem és a mostani munkahelyemen is nagy hasznát veszem.

Őszi Ágnes

UI/UX Designer szak

A KREA messze a legszínvonalasabb iskola a design területén, egy folyamatosan fejlődő, friss szemlélettel, abszolút szem előtt tartva az aktuális trendeket. Bár a KREA-ban való tanulás hosszabb időt és komoly munkát igényel, ez az, ami egyedülállóvá is teszi, egy átfogóbb és részletesebb tudást biztosít a diákoknak, sokkal hatékonyabban felkészítve őket, mint egy átlagos bootcamp. Nagy előnye, hogy a szakmában tevékenykedő és kiemelkedő tanárok oktatnak, akik naprakészek az aktuális trendek és technikák terén.

Csiki Hajnalka

UI/UX Designer szak

Gyakran más UX/UI képzéseken érthető módon nem kerül túl nagy hangsúly a tervezőgrafikára. Viszont a mi képzésünkön nagyobb keresztmetszet volt a grafikus műfajokkal, emiatt olyan területekre nyertünk bepillantást, mint csomagolástervezés, illusztráció vagy magazintervezés. Akkor még néha nem értettem, hogy egy-két a UX-hez nem szorosan fűződő feladattal, miért kell foglalkozni, utólag viszont ezeket nagyon is értékelem, mert rengeteget fejlesztettek a vizuális látásmódomon. Sokszor azt érzem, hogy egy jól működő design esetében, ez az a plusz, amit nem lehet megmagyarázni.

Mészáros Anett

UI/UX Designer szak