jobbrafel nyíl

grafika szak

A Grafikus képzésen a hallgatóink, hazai és nemzetközi szinten piacképes tudást kapnak, és professzionális portfóliót építenek, ami által neves grafikai stúdiók, reklámügynökséges designerei lehetnek vagy akár saját sikeres vállalkozást is indíthatnak. KREA egyedi képzési struktúrája és metodikája, lehetőséget biztosít a grafikus szakma felső és mesterszintű elsajátítására, ahol a hazai design szcéna legkiemelkedőbb szakembereitől sajátíthatják el a grafikai műfajok csínját bínját.

1
4
Diplomamunka
/
Szép Tamás
2
4
Diplomamunka
/
Charalambous Anasztázia
3
4
Diplomamunka
/
Laár Ambrus
4
4
Diplomamunka
/
Bíró Anna
jobbra nyíl
jobbra nyíl

Tekintsd meg képzésünket

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
A grafika SZAK VILÁGÁBA!

1
4

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
A grafika SZAK VILÁGÁBA!

2
4

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
A grafika SZAK VILÁGÁBA!

3
4

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
A grafika SZAK VILÁGÁBA!

4
4
jobbra nyíl fehér
jobbra nyíl fehér

Szakvezetői hitvallás

idézőjel

Boldog grafikusokat szeretnék képezni. Kik lesznek boldog grafikusok? Azok, akiknek nem kell csalódniuk az életben. Kik nem fognak csalódni az életben? Azok, akiket az életre igyekeznek tanítani. Olyan kollégákat szeretnék a pályára segíteni, akik érteni fogják a megbízójukat, érteni fogják a közönségüket, és valódi problémákra valódi megoldásokat fognak tudni adni a pályafutásuk során. Mindezt a tervezőgrafika és a design eszközeivel. 

Simon Attila krea design iskola grafika szakvezető
Simon Attila
Szakvezető

RÖVID KURZUST KERESEL?

Fedezd fel rövid kurzusainkat, ahol gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a kreatív területek alapjait. Válaszd ki az érdeklődésedhez közelálló témát és szerezz új készségeket!

Megnézem

Rólunk mondták

Részt vettem egy 4 éves kiváló grafikus képzésen, ahol elmélyedtem a grafika tervezés alapjaiban és olyan készségeket sajátítottam el, amelyek lehetővé teszik számomra, hogy kreatív és hatásos terveket hozzak létre. A KREA lenyűgöző oktatói csapata nem csak kiváló szakemberekből, hanem remek mentorokból áll. Mindig képesek inspirálni és ösztönözni minket, hogy merjünk kísérletezni és új ötleteket kitalálni.

Charalambous Anasztázia

Brand Designer – Art director szak

Stabil szakmai, elméleti és gyakorlati tudást kaptam a KREA-n. Megpróbáltatásokkal teli, eseménydús időszak volt, de nagyon szerettem és büszke vagyok rá, hogy itt végeztem. Számomra erőteljesen kiemelkedő és lényegi eleme volt a képzésnek a tipográfiai ismeretek erőssége, ezenkívül az iskolai évek alatt szerzett szakmai kapcsolatok. Kiállítások és pályázatok alkalmával pedig lehetőségem volt a munkáimmal bemutatkozni.

Dusa-Kovács Eszter

Grafika szak

A KREA nélkül nem lennének meg azok az alapkövek, amikre a szaktudásom és a munkához való hozzáállásom épül. Nagyon hasznos 4 évet töltöttem el a tanáraimmal, rendkívül motiváló és inspiráló kreatívokkal körülvéve napról napra megcélozni a maximumot.

Kondor Zóra

Brand Designer szak

A KREA-ban eltöltött éveim alatt ki tudtam alakítani egy olyan konceptuális tervezői szemléletet, amely életem egész hátralévő részében elkísér majd. Továbbá elmondható az is, hogy rengeteget fejlődött itt a terhelhetőségem és az alkalmazkodóképességem is. Összességében a KREA Brand Designer mesterképzése magas szintű grafikai és tipográfiai tudásra, valamint művészettörténeti műveltség megszerzésére is lehetőséget ad.

Laár Ambrus

Brand Designer – Art Director szak

Nagyon klassznak tartom, hogy a tanári kar a szakma krémjéből áll össze. Nagyon sok mindent ki tudnék emelni, de a legfontosabb szerintem, hogy piacképes gyakorlatot és tudást ad. Már a tanulmányaid alatt munkalehetőséget kaphatsz vagy utána a portfóliódnak köszönhetően felvesznek dolgozni.

Molnár Vanda

Grafika szak

Remek emberektől tanulhattam. Gyakorlatias és aktuális tudást szereztem, valamint egy olyan tervezői szemléletet, ami egy nagyon jó szakmai alapot adott ahhoz, hogy tovább tudjak építkezni ezen a területen. Azt gondolom, hogy ez mindennél értékesebb. :)

Rodler Réka

Grafika szak