jobbrafel nyíl

enteriőr szak

Az ország legmagasabb színvonalú enteriőr képzéséit nyújtjuk, ahol a tervezők profi látványt, trendi stíluskoncepciót, és emberközpontú életteret alkotnak a különböző enteriőrökben és eventeken. Egyedülálló módszertanunk és tematikánk, a konceptuális tervezői szemléleten, a kortárs design szellemiségen és formakultúrán alapszik, amelyet a KREA honosított meg Magyarországon.

Mikó Barbara
1
3
Diplomamunka
/
Mikó Barbara
Pálóczi Blanka
2
3
Diplomamunka
/
Pálóczi Blanka
Sütő Anna
3
3
Diplomamunka
/
Sütő Anna
jobbra nyíl
jobbra nyíl

Tekintsd meg képzésünket

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST Az enteriőr SZAK VILÁGÁBA!

1
3

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
Az enteriőr SZAK VILÁGÁBA!

2
3

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
Az enteriőr SZAK VILÁGÁBA!

3
3
jobbra nyíl fehér
jobbra nyíl fehér

Szakvezetői hitvallás

idézőjel

Varázslatos dolog alkotni, terekkel foglalkozni. A terek kommunikációnak adnak helyet emberek között és emberek és terek között. Szeretném ezt a nyelvet megtanítani a hallgatóknak. Ahhoz hogy ezen a nyelven jól kommunikáljunk, szükség van műszaki és esztétikai ismeretekre és ismernünk kell az emberi viselkedéseket is.

Bihary Sarolta krea design iskola enteriőr szakvezető
Bihary Sarolta DLA
Szakvezető

RÖVID KURZUST KERESEL?

Fedezd fel rövid kurzusainkat, ahol gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a kreatív területek alapjait. Válaszd ki az érdeklődésedhez közelálló témát és szerezz új készségeket!

Megnézem

Rólunk mondták

Munka mellett bejárni az esti órákra nem volt könnyű feladat, de hálás vagyok, hogy szakmailag elismert tanároktól tanulhattam, és jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a képzést, aki nemzetközileg is elismert szakmát szeretne a kezébe kapni. Aki szeretne új kapcsolatokat építeni, más látásmóddal tervezni és természetesen a végeredmény: olyan lakossági és kereskedelmi belsőépítészeti projekteket létrehozni, ahol jól érzi magát az ember.

Mózes Katinka

Enteriőr Designer – Belsőépítész szak

Kiváltképp élveztem a hallgató-fókuszált tervezési feladatokat, amelyek figyelembe vették egy-egy csoport dinamikáját, összetételét és ennek megfelelően voltunk “kísérleti alanyok” egy új féléves projekten. A különböző tantárgyakból rengeteget hasznosítok a mai napig, legyen az elméleti vagy gyakorlati, az átadott tudás naprakész információval szolgált. A különböző anyagismereti, illetve programozási órák, helyszíni látogatások segítették az elméleti tervekből a valós projektekre való könnyű átállást.

Nagy Irisz

Enteriőr Designer – Belsőépítész szak

Szerintem a belsőépítészetnek nagyon sok rétege van, amit érdemes felfedezni főleg, ha még nem tudjátok pontosan mit is szeretnétek elérni. Ne féljetek kipróbálni mindig valami újat, és minden félévben más módszerrel/nézettel tekinteni egy-egy projektre, mert a KREA nagyon jó hely arra, hogy megtaláljátok mi is az a stílus, ami igazán jellemez Titeket. Merjetek kilépni a komfortzónátokból!

Mikó Barbara

Enteriőr Designer – Belsőépítész szak