Süle Katalin

personal stylist
Founder
@ SKartdress
@

Személyi stylistként 2006 óta tevékenykedem, ahol kibontakoztathatom kivételes kreativitásomat, szaktudásomat, szépség iránti szenvedélyemet, valamint a részletek iránti fogékonyságomat. Saját remade, újragondolt ruháimból egyedi divat performanszokon mutatom be azt a látásmódot, ahogy a ruhákról és az öltözködésről gondolkodom. Tudatosan vállalom fel a harmadik kor szépségét, osztom meg nézeteim a médiákban, amit nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi divatszakma is elismer. Mint érett modell több kampányfotózáson, valamit divatbemutatókon vettem részt. Hiszem és vallom , hogy a stílusos megjelenés alapja az önelfogadás, az egészséges önértékelés, ezért személyes stílustanácsadóként a gardróbrendezésen keresztül segítek a hozzám forduló bizonytalan személyeknek valódi énjük feltárásában.

Miért szeretsz a KREA-n tanítani?

Szeretem az iskola kreatív szellemiségét, magas színvonalát, és a hallgatók nyitottságát, fogékonyságát.

Mi a tervezői hitvallásod? Számodra mi a tervezés esszenciája?

Számomra a fenntarthatóság gondolata nagyon fontos, már a 2000-es években a gardróbrendezés ötlete ennek jegyében született meg bennem, és fejlesztettem ki egy tudatos szakmává.

Mi az oktatói hitvallásod? Mit szeretnél átadni a hallgatóknak?

Az öltözködés számomra több mint ruhák halmozása egy gardróbba, amit szükségből viselünk. Célom a hallgatóknak átadni az öltözködés szabadságában rejlő erőt, ami nem más, mint harmóniát alkotni a természetes testkép és lélek között. Feladatomnak tekintem, hogy minden hallgató képes legyen gardróbjára egy új szemszögből tekinteni, és esetleges elakadásaira tudatosan rálátni. Önelfogadással, az egyediség felvállalásával, célom az önbizalom erősítése, hogy egy tágabb, vizuálisan szélesebb és kreatívabb világ táruljon fel az egyén előtt a gardróbja kialakításával.

Milyen mentori útravalót adnál a hallgatóknak? Hogyan tudnád inspirálni a jövő tervezőit?

A kreativitás nincs korhoz, helyhez kötve, ez csakis rajtad múlik, mennyire akarod felfedezni a benned szunnyadó játékos énedet. A komfortzóna elhagyása nehéz feladat, de az öltözködés szabadsága mindenkinek megadatott. Semmi nem a tiéd, csak a tested, élj vele és szeresd!

TANTÁRGYAK, AMELYEKET TANÍT

Stylist
Personal styling
No items found.
No items found.
No items found.
modal bezárás ikon