jobbrafel nyíl

smink szak

A KREA 3 féléves Professzionális Sminkes képzésén a hallgatók egy átfogó tudást kapnak a szakma különböző területeiről legyen szó fotózásról, színpadról, forgatásról vagy egy saját szépségszalonról. Az egyedülálló módszertannak köszönhetően, a képzésen a sminkelés magas szintű technikai és műfaji tudásán túl, egy művészi, konceptuális gondolkodásmódot is elsajátítanak, ezáltal a KREA elvégzése után biztos lábakon állva indulhatnak el az önálló szakmai útjukon.

2021-2022 évfolyam
1
3
Vizsgamunkák
/
2021-2022 évfolyam
2020-2021 évfolyam
2
3
Vizsgamunkák
/
2020-2021 évfolyam
2019-2020 évfolyam
3
3
Vizsgamunkák
/
2019-2020 évfolyam
jobbra nyíl
jobbra nyíl

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST A smink SZAK VILÁGÁBA!

1
3

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST A smink SZAK VILÁGÁBA!

2
3

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST A smink SZAK VILÁGÁBA!

3
3
jobbra nyíl fehér
jobbra nyíl fehér

Szakvezetői hitvallás

idézőjel

Autodidakta sminkesként találkoztam a tanulási folyamat összes előnyével és hátrányával. Bár ez egy szabadabb út, de tele van buktatókkal és olyan vadhatjásokkal, amit egy mesternek még időben le kell csippenteni. Szeretném megóvni a tanítványaimat ezektől a hátrányoktól és finoman terelgetni őket technikai, esztétikai és emberi értelemben egyaránt. Előnyeit ugyanakkor szeretném átadni anélkül, hogy a saját képemre formálnám a hallgatókat. Folyamatosan bíztatom őket, az önálló döntésekre, a szüntelen szabad próbálkozás lehetőségére, ahol egyénileg képesek megoldani az előttük álló szakmai feladatokat.

Tombor Sarolta krea design iskola smink szakvezető
Tombor Sarolta
Szakvezető

RÖVID KURZUST KERESEL?

Fedezd fel rövid kurzusainkat, ahol gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a kreatív területek alapjait. Válaszd ki az érdeklődésedhez közelálló témát és szerezz új készségeket!

Megnézem

Rólunk mondták

Szerintem a munkáimban lévő precizitást a KREA képzésének köszönhetem. Önbizalmat adott számomra az az elismerés, amit a tanáraimtól kaptam. Sokat fejlődtem a sminkelés megannyi területén, például divat smink, filmes smink, testfestés vagy akár színpadi smink. Az egyik kedvenc élményem az volt, amikor olyan sminkesektől tanulhattunk, akik a szakmában kimagasló eredményeket érnek el a mai napig.

Kreizinger Fanni Sára

Professzionális Smink szak

Mielőtt rátaláltam a KREA-ra, csak olyan képzésekről hallottam, amik rövid idő alatt ígértek nagy eredményeket; 1-2 hét vagy hónap alatt sminkes lehetek. Ebben nem hittem. A KREA-ban töltött másfél év alatt sokrétű és nagyon szerteágazó tantárgyakat hallgathattam, ami elképesztő átfogó képet adott a szakmáról. Előfordult, hogy nem értettem miért kell nekem ez vagy az a tudás? Mihez fog kelleni? Mikor kikerültem a nagyvilágba, gyorsan rájöttem; nem elég annyit tudni, hogyan fogj meg egy ecsetet.

Magyar Bernadett

Professzionális Smink szak

Őszintén rengeteget fejlődtem a KREA-ban szakmailag de emberként is. Az osztályomban egytől egyig olyan emberekkel voltam körülvéve, akik nem csak tehetségesek de emberként is csodásak és támogatóak! Soha nem lehetek elég hálás, hogy pont ebbe a csapatba csöppentem bele! A gyakorlati órák annyira motiválóak és inspirálóak voltak, sokszor még most is visszagondolok az akkor elhangzó beszélgetéseinkre, a többiek munkáira, arra a légkörre, amikor inspirációra, vagy bátorításra volna szükségem éppen. Technikai és emberi szempontból is rengeteget adott nekem ez az iskola.

Albert Zsófia

Professzionális Smink szak