Kurzusaink

A rövid kurzusaink tökéletes választás azok számára, akik szeretnének betekinteni egy szakma alapjaiba, és megszerzett tudásukat saját céljaikra vagy már meglévő szakmájuk mellé használni. Ideális azoknak, akik minőségi kurzust keresnek, ahol fejleszthetik készségeiket a kreativitásuk kibontakoztatásán keresztül.

webtervező szak rövid kurzus weboldal terv vizsgamunka

webtervező szak

események naptár ikon

Kezdési idő: 2024. szeptember

fekete óra ikon

Időtartam: 2 félév

pénz ikon

550.000 Ft + ÁFA

A Webtervező rövid kurzus egy nagyon jó alapot ad a digitális platformok megismeréséhez, és neked szól, ha szeretnéd kiegészíteni a már meglévő szakmádhoz szükséges kompetenciákat, amihez fontos ismerni ezt a területet, vagy csak saját céljaidra szeretnéd használni webes ismereteidet. A kurzuson megismered a UI/UX design alapokat, a Figmát, a prototipizálást, tervezni fogsz egy landing page oldalt és egy komplex website-ot is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
personal branding rövid kurzus hallgatója divatfotózáson

personal branding

események naptár ikon

Kezdési idő: 2024. szeptember

fekete óra ikon

Időtartam: 1 félév

pénz ikon

460.000 Ft + ÁFA

Personal Branding rövid kurzus lehetőséget ad egy tudatos énkép, és trendi öltözködési stílus kialakítására, ahol megtervezheted és kifejezheted magad. Önfejlesztésre épülő énmárka kurzus, ami biztos alapokat ad egy olyan önazonos brand építéséhez, ami rezonál a személyiségeddel, céljaiddal és a stílusoddal egyaránt. Önreflexión át a stratégiai alapokig, egyenlő arányban fókuszálunk az online és offline területekre. Az alkotás fontos eleme a folyamatnak, különböző coaching technikák elsajátítása mellett a stílustervezés és kommunikáció is kiemelt szerepet kap.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ