jobbrafel nyíl
Hoffmann Kata / Fotózási projekt
Rövid kurzus

Personal Branding

MIT AD A KREA?

A kurzuson elemi hangsúlyt fektetünk, önmagad felfedezésére és kifejezésére, én-márka-identitásod kialakításra, vizuális kommunikációra, valamint kreatív gondolkodásra. Helyet kap a produktivitás, időmenedzsment, munka-magánélet egyensúlyának finomhangolása, természetesen minden esetben a személyes igényeidre formálva. Megismered a personal styling alapjait, készítesz, és egy „styling book” kézikönyvet amely tartalmazza az öltözékén túl a hajviseletre és sminkre vonatkozó tanácsokat is. Egy konkrét fotózáson a megálmodott ruhaszettekben, egy adott fashion concepstore támogatásával, megvalósul az első tudatosan összeállított stylingod, amelyek mind funkcionális, mind esztétikai szempontból megfelelnek a személyi imázsnak.

Ez a kurzus egy  igazi önismereti utazás a különböző coaching technikák elsajátítása mellett a stílustervezés és kommunikáció is kiemelt szerepet kap.Neked szól, ha szeretnéd megtalálni saját egyéni világodat és stílusodat, ha szeretnéd a külső és belső szépségedet megmutatni, hitelesen kommunikálni kifelé. Neked szól, ha társadalmi vagy szakmai státuszodat erősíteni szeretnéd egy vagány és egyedi megjelenéssel, vagy influencerként képzeled el a jövőd!Megtanulod hogyan építs fel a self branding-ed, hogyan fejezd ki önmagad a tudatosan összeállított öltözékekkel, hogyan kommunikálj a social média felületeken, hogyan hozz létre megnyerő tartalmakat az online világban.

Kiknek ajánljuk ezt a kurzust?

Ezt a tanfolyamot magánszemélyeknek, designereknek, a kreatív business világban, a médiában dolgozóknak, kezdő influenszereknek, vezető üzletembereknek ajánljuk, akiknek fontos a tudatos brandépítés és fontos, hogy megjelenésükkel hatásos, és jó benyomást szerezzenek a környezetükben. A kurzus alatt elkészült brandbook-ot a személyes és szakmai életben is egyaránt hasznosíthatja a résztvevő. A mai kor emberének elengedhetetlen jellemzője a tudatos jelenlét, hogy a szakmai és megjelenési szempontok mellett életmódját is hatékonyan szervezze, és ehhez professzionális tanácsadást is igénybe vehessen.

Miért válaszd a KREA-t?
  • A KREA elsőként hozta létre a Fashion stylist szakot 2001-ben, majd a Fashion Art Director szakot 2014 ben, így tanári csapata nagy tapasztalatokra épít.
  • A kurzus egyénre szabott és  gyakorlatorientált, valós fotózással zárul.
  • Personal brandbook-ot folyamatosan építheted be a szakmai és magánéletedbe.
  • A KREA Design Iskola a magyar felsőoktatás és felnőttképzés 3 legjobb intézménye közé tartozik, amit  rangos szakmai díjak, elismerések és megvalósult projektek is igazolnak.
  • A tanári kara professzionális elméleti szakemberekből, művész tanárokból, divattervezőkből, neves stylistokból és art directorokból áll. A KREA számára alapvető fontosságú az oktatás és a szakmai élet szoros összefonódása, így a különböző szakmai szimpóziumok keretében személyesen is találkozhatsz a divatszakma meghatározó képviselőivel, stylistokkal, fotósokkal, menedzserekkel, üzletvezetőkkel.
  • A KREA egyedülállóan hozta létre Personal Branding rövid kurzust, így  lehetőséged nyílik arra, hogy a saját brandépítés után is fejleszd magad. A lifestyling kurzuson cél, egy életforma-modell felépítése, amely felöleli az élettér, a testkultúra, az egészség, valamint a kulturális szokások területeit.
kevesebb
részletek gomb nyíl
A szak kiemelt témakörei és tantárgyai
Branding book
Personal branding
Personal styling
Sminktanácsadás
Social media ismeretek
Styling book
Test és színanalízis
Vizuális kommunikáció

Áttekintő

események naptár ikon

1 félév / 150 óra

fekete info ikon

óra ikon

1-2 alkalom/hét (3-6 óra/nap)

esti képzés ikon

Esti képzés

(16:30 - 21:15)

helyszín ikon

Tantermi képzés

bizonyítvány ikon

bizonyítvány ikon

Magániskolai (nem állami) magyar és angol nyelvű középszintű tanúsítvány

pénz ikon

Képzési díj:

460.000 Ft + ÁFA / félév

*az ÁFA tartalom 27%

*a félévente fizetendő képzési díj 6-10%-ot emelkedhet

jelentkezem

Nézd vissza online tartalmainkat és nyerj betekintést a stylist szak világába!

1
2

Nézd vissza online tartalmainkat és nyerj betekintést a stylist szak világába!

2
2

Nézd vissza online tartalmainkat és nyerj betekintést a stylist szak világába!

3
2

Nézd vissza online tartalmainkat és nyerj betekintést a stylist szak világába!

4
2
jobbra nyíl fehér
jobbra nyíl fehér

Tantárgyak

1. év

No items found.

2. év

No items found.

3. év

No items found.

4. év

No items found.
design iskola hallgató munkát tervezdesign iskola hallgatói képeket ragasztanak művész papírradesign iskola brandingelt tervező ceruza

Amennyiben bővebb információra lenne szükséged, keresd fel Ferencet, szakmenedzserünket az alábbi email címen: divat@kreaiskola.hu

A fent látható tantárgyi struktúra tájékoztató jellegű, az iskola a változtatás jogát fenntartja!

Felvételizőknek

A felvételi vizsgák személyes elbeszélgetésből és a felvételi feladatok prezentációjából vagy egyes szakokon helyben elvégzendő feladatból állnak, amelyek várhatóan szakonként különböző napokon kerülnek majd lebonyolításra. Az adott szak pontos felvételi dátumát érvényes jelentkezés leadása után hamarosan e-mailben küldjük. A szak felvételi feladatairól itt olvashatsz bővebben!

jelentkezem

Felvételi követelmények

Felvételi elbeszélgetés. Kötetlen személyes elbeszélgetés (max.10–15 perc), ahol megismerjük a jelentkező rátermettségét, motiváltságát, kulturális tájékozottságát és érdeklődését.

Felvételi feladatok

E

Jelentkezés menete

1

Online jelentkezési lap kitöltése

2

Érettségi bizonyítvány feltöltése

Amennyiben a felvételi időpontjáig nincs meg, elegendő bemutatni a szeptemberi tanévkezdéskor.

3

Motivációs levél feltöltése

  • Terjedelme: maximum 2 db A4-es oldal

  • Tartalma: név és elérhetőségek, iskolai tanulmányok, esetleges szakmai előélet, a szak választásának indoklása, kedvenc hazai és nemzetközi tervezők, szakmai fórumok és médiumok ismertetése, egyéni jövőkép bemutatása.

4

Regisztrációs díj + tandíj I. részlet befizetése

Regisztrációs díj: 25 000 Ft
Tandíj I. részlet (helyfoglaló): 100 000 Ft

  • Bank átutalással

  • Online fizetéssel (Stripe)

Gyakran ismételt kérdések

Kinek való a képzés?

Ezt a tanfolyamot magánszemélyeknek, designereknek, a kreatív business világban, a médiában dolgozóknak, kezdő influenszereknek, vezető üzletembereknek ajánljuk, akiknek fontos a tudatos brandépítés és fontos, hogy megjelenésükkel hatásos, és jó benyomást szerezzenek a környezetükben.

Miben más a KREA képzése, mint a többi kurzus?

A KREA kurzusa nagyon egyénre szabott, minden személyes kontakt órán egyénileg foglalkoznak a résztvevőkkel. Egy olyan komplex művészi látásmódot, és módszertani eszközt ad a hallgatók kezében amivel az adott területen minden kreatív projektben tudnak hasznosítani. A kurzus alatt elkészült brandbook-ot a személyes és szakmai életben is egyaránt hasznosíthatja a résztvevő.

Van-e online képzés?

Minden képzésünk, így a Personal Branding is személyes, és kifejezetten gyakorlatorientált. Az iskolánkban megszerezhető ismeretanyagot, kreatív szemléletet leghatékonyabban személyesen tudjuk átadni. Azt belső és külső fejlődési folyamatot, valós személyes konzultációkon lehet elérni ami a kurzusvezető és az egyén között zajlik. Ezt az intim légkört nem lehet online térben megteremteni.

Van-e előfeltétele a kurzusra való jelentkezésnek?

Nincs szükség előzetes tudásra. A felvételi elbeszélgetésen a motivációra, és a gondolkodásmódra vagyunk kíváncsiak. A csoda a kreatív közegben fog megtörténni.

Fashion stylist szeretnék lenni, de nincs semmilyen elővégzettségem. Érdemes a Personal Branding rövid kurzussal kezdeni?

Nem érdemes, Personal Branding egy önfejlesztő rövid kurzus, nagyon kevés kapcsolódás van a két szak között. Nem épül egymásra. Ha valaki mégis a rövid kurzust választja, de szeretne Fashion stylist lenni, a közös órákat beszámítjuk a későbbi tanulmányaiba.

Mennyi időt kell áldozni a kurzus teljesítésére?

A kurzus 12 hétig, heti 2 hétköznapon fog zajlani. Ezen felül a konzultációkra és feladatokra hétről hétre készülni kell, tehát az oktatási napokon felül is szükséges időt szánni, hisz a végeredményt csak így tudjuk elérni. A fotózás, a sminktanácsadás és gyakorlat lehet más napokon lesz mint a meghirdetett kurzus nap.