Ajkai Mónika

creative director & talent coach
founder
@ MONOLÔG (the Studio)
@

Creative director és Talent coach vagyok, 12 év divatszakmai és 5 év segítői háttérrel, 2020-ban megalapítottam a MONOLOG the Studio-t, ahol tehetséggondozással foglalkozom, önfejlesztéstől a márkaépítésig. Volt szerencsém megismerni a szakmát különböző aspektusokból, voltam modell, ügynök, szépségszerkesztő, producer is szakmai utam során, olyan kiemelkedő brandekkel működtem együtt, mint a Numéro, Vogue, Harper's Bazaar, Glamour, Chanel, YSL, Omorovicza, Authentic Beauty Concept vagy a Spark Le Monde. Emellett folyamatos hangsúlyt fordítok a holisztikus szemléletmód mélyítésére, a coaching és az asztrozófia adta lehetőségek által. Hiszem, hogy egy igazán sikeres és boldog élet eléréséhez az autentikus kreatív erők kibontakoztatása vezet, ehhez pedig minden eszközt megragadva támogatom a diákokat és a hozzám érkezőket útjuk során, ötvözve a funkcionalitás, a mélységek és az esztétika eszközeit.

Miért szeretsz a KREA-n tanítani?

Teret enged a progresszív gondolkodásnak, egyéni kreativitásnak és fontos eszközökkel ruházza fel a szakma jövőjét (diákokat)

Mi a tervezői hitvallásod? Számodra mi a tervezés esszenciája?

A mélység és a szépség ötvözete az önkifejezésben.

Mi az oktatói hitvallásod? Mit szeretnél átadni a hallgatóknak?

A gyakorlat teszi a mestert.

Milyen mentori útravalót adnál a hallgatóknak? Hogyan tudnád inspirálni a jövő tervezőit?

Nincs elég jó indok arra, hogy a saját fényedből vegyél vissza. Légy bátor, nyitott és intuitív. Keresd azokat az élményeket, amiben a megérkezést tapasztalhatod. Bízz a saját missziódban és céljaidban. Tegyél azért, hogy értéket teremts. Formáld az élményeid inspirációvá, és legyen ez a személyes hajtóerőd. A legfontosabb pedig: tudd, hogy mire vágysz, és hidd, hogy azt meg is valósíthatod.

TANTÁRGYAK, AMELYEKET TANÍT

Stylist
Personal branding
Vizuális kommunikáció
Smink
Personal branding
No items found.
No items found.
modal bezárás ikon