Kárpáti Krisztina

PR tanácsadó
@ Levi's, New Balance
@

15 éve foglalkozom divatmárkák kommunikációjával, elsősorban szabadúszóként. Szeretem a változatos kihívásokat, így dolgoztam már együtt hazai tervezőkkel (Ahn Tuan, USE Unused, Luan by Lucia) és több nemzetközi márkával is (TOMS, Herschel, Levi's, New Balance). Emellett régóta tanítok is, mert fontosnak tartom az új szakmai generáció segítését.

Miért szeretsz a KREA-n tanítani? 

Szeretem a KREA-s hallgatóim elkötelezettségét és lelkesedését. A visszajelzések, hogy később a szakmai életük tudták hasznosítani a tanultakat, mindig arra motiválnak, hogy a lehető legtöbbet tudjak nekik segíteni a képzés közben, de akár utána is. A képzés mögött álló KREA csapat profizmusa és pontossága pedig, biztos hátteret nyújt ehhez.

Mi az oktatói hitvallásod? Mit szeretnél átadni a hallgatóknak? 

A saját meglevő tudásom és tapasztalataim átadása mellett fontosnak tartom, hogy megmutassam a kihívásokat is. Mivel a szakterületem folyamatosan és rendkívül gyorsan változik, különösen odafigyelek arra, hogy mindig a legfrissebb, nemzetközileg is releváns információkkal találkozzanak a tanulók.

Milyen mentori útravalót adnál a hallgatóknak? Hogyan tudnád inspirálni a jövő tervezőit?

Törekedjetek a maximálisan tájékozottságra azon a területen, amivel foglalkoztok és a széleskörű műveltségre azon túl is. Legyetek tisztában a saját erősségeitekkel, de a korlátaitokkal, és keressétek meg azokat az embereket, akikkel a legjobban együtt tudtok dolgozni. Ne féljetek semmitől!

TANTÁRGYAK, AMELYEKET TANÍT

Divat
Kortárs divat
Divatmarketing
Stylist
Kortárs divat
Divatmarketing
Smink
Kortárs divat
No items found.
modal bezárás ikon