jobbrafel nyíl

stylist szak

A stylist a divatszcéna egyik meghatározó szakembere, akinek az egyik legösszetettebb tudással és vizuális látásmóddal kell rendelkeznie. A képzés magas szinten készíti fel a hallgatókat a szakmai feladatok megoldására a personal styling és a média területén, styling koncepciója alapján kerülnek a kollekciók a kifutóra, a lookbook- és kampányfotózásra. Art directorként pedig a fashion branding, és a komplex vizuális kommunikációs és marketing stratégiák kerülnek a fókuszba.

Borosznok Dávid
1
6
Diplomamunka
/
Borosznok Dávid
Forró Kinga
2
6
Diplomamunka
/
Forró Kinga
Földes Zsófia
3
6
Diplomamunka
/
Földes Zsófia
Király Olívia
4
6
Diplomamunka
/
Király Olívia
Pozsonyi Virág Anna
5
6
Diplomamunka
/
Pozsonyi Virág Anna
6
6
Diplomamunka
/
Vincze Dóra
jobbra nyíl
jobbra nyíl

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
A stylist SZAK VILÁGÁBA!

1
2

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
A stylist SZAK VILÁGÁBA!

2
2
jobbra nyíl fehér
jobbra nyíl fehér

Szakvezetői hitvallás

idézőjel

Stylistnak a legkomplexebb tudással kell bírnia, tudnia kell értelmezni a kortárs környezetét, divat és művészeti tendenciákat. Nemcsak értelmeznie kell az őt körülvevő világot, hanem tudnia kell reflektálni rá a divat nyelvén, formálni azt a kreatív munkáin, divatfotókon, performanszokon vagy fashion videókon keresztül. Szakvezetőként feladatom segíteni a hallgatókat ebben a folyamatban, hogy valós kreatív feladatokon keresztül mindenki rátaláljon az egyéni látásmódjára, vizuális eszközrendszerére, amin keresztül hatással lesz a környezetére és a saját személyisége fejlődésére is. Fontos feladatom ezen túl, annak a valós kreatív közösségnek a megteremtése, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy magabiztosan induljanak el a szakmai életben.

Nemes Mara igazgató art director stylist szakvezető
Nemes Mara
Szakvezető

RÖVID KURZUST KERESEL?

Fedezd fel rövid kurzusainkat, ahol gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a kreatív területek alapjait. Válaszd ki az érdeklődésedhez közelálló témát és szerezz új készségeket!

Megnézem

Rólunk mondták

Azért választottam a KREA-t, mert már a nyílt napokon láttam, hogy mennyire segítőkész a csapat. Mikor már odajártam ez a véleményem csak megerősítésre került. A tanulmányok alatt pedig rengeteg új barátot és szakmai kapcsolatokat tudtam építeni akár feladatokon keresztül, vagy szakmai gyakorlatok alatt. Szerintem a Krea egy tökéletes összefoglaló képet adott a divatszakmáról amivel el lehet indulni a szakmában.

Király Olívia

Fashion Art Director szak

Nagyon szerettem a KREA hallgatója lenni. Első benyomásra is éreztem, hogy az iskola filozófiája találkozik a szakmai elképzeléseimmel. Modern és nemzetközi a tanítás felépítése, stílusa – egy olyan közösség, ahol támogatva van a tehetség és az egyéniség.

Forró Kinga

Fashion Stylist szak

Nekem a KREA egyet jelent a minőséggel és az értékkel. Én, aki pályamódosítási céllal érkeztem az iskolába, már magam mögött tudtam egy 5 éves felsőfokú képzést, ahol a legnagyobb hibaként azt könyveltem el, hogy az egyetem egyáltalán nem helyezett fókuszt a gyakorlatra. A KREA az első perctől kezdve a szakmára készített fel. Az elmélet mellett ugyanolyan, sőt talán nagyobb hangsúlyt is kaptak a gyakorlati tárgyak. Mikor 3 év után kiléptem a KREA kapuin pontosan tudtam, hogy mire számíthatok a piacon.

Pósalaky Zita

Fashion Art Director szak

Egy gondosan és szakszerűen összeállított, egymásra épülő modulokból felépített oktatáson vettem részt, ami úgy gondolom, országosan egyedülálló. Hatalmas munkát igényelt tőlünk, a hallgatók részéről folyamatosan, egy aktív, komoly, fegyelmezett rendszerben, -ami nekem még most is hiányzik. A stylist képzés felépítése, minden részletre kiterjedt, az alapoktól, egészen a magas színvonalú munka eléréséig.

Horváth Nikoletta

Fashion Stylist szak

Úgy gondolom, hogy a KREA által konstruált képzés és tananyag tökéletesen van egymásra építve. A magas minőségi oktatás mellett hasznos feladatokat kell teljesíteni, amelyek fejlesztik a kreativitást és emellett jó gyakorlati tapasztalatot adnak a jövőre nézve. Abszolút naprakész és releváns tudást biztosít a hallgatók számára, amellyel aztán később könnyedén el lehet helyezkedni az adott szakmában.

Varga Réka

Fashion Art Director szak