jobbrafel nyíl

stylist szak

A stylist a divatszcéna egyik meghatározó szakembere, akinek az egyik legösszetettebb tudással és vizuális látásmóddal kell rendelkeznie. A képzés magas szinten készíti fel a hallgatókat a szakmai feladatok megoldására a personal styling és a média területén, styling koncepciója alapján kerülnek a kollekciók a kifutóra, a lookbook- és kampányfotózásra. Art directorként pedig a fashion branding, és a komplex vizuális kommunikációs és marketing stratégiák kerülnek a fókuszba.

1
6
Diplomamunka
/
Borosznok Dávid
2
6
Diplomamunka
/
Forró Kinga
3
6
Diplomamunka
/
Földes Zsófia
4
6
Diplomamunka
/
Király Olívia
5
6
Diplomamunka
/
Pozsonyi Virág Anna
6
6
Diplomamunka
/
Vincze Dóra
jobbra nyíl
jobbra nyíl

Tekintsd meg képzésünket

personal branding rövid kurzus hallgatója divatfotózáson

Personal Branding

Rövid kurzus

Tervezd meg, érezz rá és fejezd ki! Önfejlesztésre épülő énmárka kurzus, biztos alapokat ad egy olyan önazonos brand-et építéséhez, ami rezonál a személyiségeddel, céljaiddal és a stílusoddal egyaránt. Önreflexión át a stratégiai alapokig, egyenlő arányban fókuszálunk az online és offline területekre. Az alkotás fontos eleme a folyamatnak, különböző coaching technikák elsajátítása mellett a stílustervezés és kommunikáció is kiemelt szerepet kap. A kurzus divatfotózással zárul egy profi divatfotós irányításával.

események naptár ikon

1 félév / 150 óra

óra ikon

1-2 alkalom/hét (3-6 óra/nap)

helyszín ikon

Tantermi képzés

esti képzés ikon

Esti képzés (16:30 - 21:15)

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
A stylist SZAK VILÁGÁBA!

1
2

NÉZD VISSZA ONLINE tartalmainkat ÉS NYERJ BETEKINTÉST 
A stylist SZAK VILÁGÁBA!

2
2
jobbra nyíl fehér
jobbra nyíl fehér

Szakvezetői hitvallás

idézőjel

Stylistnak a legkomplexebb tudással kell bírnia, tudnia kell értelmezni a kortárs környezetét, divat és művészeti tendenciákat. Nemcsak értelmeznie kell az őt körülvevő világot, hanem tudnia kell reflektálni rá a divat nyelvén, formálni azt a kreatív munkáin, divatfotókon, performanszokon vagy fashion videókon keresztül. Szakvezetőként feladatom segíteni a hallgatókat ebben a folyamatban, hogy valós kreatív feladatokon keresztül mindenki rátaláljon az egyéni látásmódjára, vizuális eszközrendszerére, amin keresztül hatással lesz a környezetére és a saját személyisége fejlődésére is. Fontos feladatom ezen túl, annak a valós kreatív közösségnek a megteremtése, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy magabiztosan induljanak el a szakmai életben.

Nemes Mara igazgató art director stylist szakvezető
Nemes Mara
Szakvezető

RÖVID KURZUST KERESEL?

Fedezd fel rövid kurzusainkat, ahol gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a kreatív területek alapjait. Válaszd ki az érdeklődésedhez közelálló témát és szerezz új készségeket!

Megnézem

Rólunk mondták

Azért választottam a KREA-t, mert már a nyílt napokon láttam, hogy mennyire segítőkész a csapat. Mikor már odajártam ez a véleményem csak megerősítésre került. A tanulmányok alatt pedig rengeteg új barátot és szakmai kapcsolatokat tudtam építeni akár feladatokon keresztül, vagy szakmai gyakorlatok alatt. Szerintem a Krea egy tökéletes összefoglaló képet adott a divatszakmáról amivel el lehet indulni a szakmában.

Király Olívia

Fashion Art Director szak

Nagyon szerettem a KREA hallgatója lenni. Első benyomásra is éreztem, hogy az iskola filozófiája találkozik a szakmai elképzeléseimmel. Modern és nemzetközi a tanítás felépítése, stílusa – egy olyan közösség, ahol támogatva van a tehetség és az egyéniség.

Forró Kinga

Fashion Stylist szak

Nekem a KREA egyet jelent a minőséggel és az értékkel. Én, aki pályamódosítási céllal érkeztem az iskolába, már magam mögött tudtam egy 5 éves felsőfokú képzést, ahol a legnagyobb hibaként azt könyveltem el, hogy az egyetem egyáltalán nem helyezett fókuszt a gyakorlatra. A KREA az első perctől kezdve a szakmára készített fel. Az elmélet mellett ugyanolyan, sőt talán nagyobb hangsúlyt is kaptak a gyakorlati tárgyak. Mikor 3 év után kiléptem a KREA kapuin pontosan tudtam, hogy mire számíthatok a piacon.

Pósalaky Zita

Fashion Art Director szak

Egy gondosan és szakszerűen összeállított, egymásra épülő modulokból felépített oktatáson vettem részt, ami úgy gondolom, országosan egyedülálló. Hatalmas munkát igényelt tőlünk, a hallgatók részéről folyamatosan, egy aktív, komoly, fegyelmezett rendszerben, -ami nekem még most is hiányzik. A stylist képzés felépítése, minden részletre kiterjedt, az alapoktól, egészen a magas színvonalú munka eléréséig.

Horváth Nikoletta

Fashion Stylist szak

Úgy gondolom, hogy a KREA által konstruált képzés és tananyag tökéletesen van egymásra építve. A magas minőségi oktatás mellett hasznos feladatokat kell teljesíteni, amelyek fejlesztik a kreativitást és emellett jó gyakorlati tapasztalatot adnak a jövőre nézve. Abszolút naprakész és releváns tudást biztosít a hallgatók számára, amellyel aztán később könnyedén el lehet helyezkedni az adott szakmában.

Varga Réka

Fashion Art Director szak