Fokk Zsolt

közgazdász, mérlegképes könyvelő
Owner
@ Prevent Pénzügyi Bt.
@

Közgazdasági pályafutásom 1993-ban indult, amikor is közgazdasági szakközépiskolába jelentkeztem, és ott is érettségiztem 1997-ben. Utána banki ügyintézőként tanultam, 1999-től pedig különböző biztosítótársaságoknál és bankoknál dolgoztam adminisztrációs, illetve hitelezési területen (Aegon Biztosító, Budapest Bank, CIB Bank). Szerencsésnek mondhatom magam, mert végig a szakmámban tudtam dolgozni. A legutolsó munkahelyemen középvezetői szintig jutottam. Munkáim közben közgazdasági egyetemi végzettséget, illetve mérlegképes könyvelői végzettséget szereztem.  2016-ban saját könyvelő vállalkozásunkat kezdtem irányítani és fejleszteni. Mára több mint 50 céges és 40 egyéni vállalkozói ügyféllel rendelkezünk. 2019 óta vagyok a KREA tanára, ahol több szakon vállalkozási ismereteket tanítok.

Miért szeretsz a KREA-n tanítani?

A KREA-n rendkívül jó a közösség, és nagyszerű szakmai kezekben van a vezetés, így számomra megtiszteltetés a KREA oktatói csapatához tartozni. Küldetésemnek érzem, hogy a fiatal vállalkozó kollégák számára olyan hasznos tudást adjak át, amellyel boldogulhatnak a gyorsan változó világunk vállalkozói létében. Így számomra az oktatói feladat a KREA-n, hivatásommá is vált.

Mi az oktatói hitvallásod? Mit szeretnél átadni a hallgatóknak?

Szeretem és próbálom a fiatalokat, a kezdő vállalkozókat felkészíteni a magyar vállalkozói létre.

Milyen mentori útravalót adnál a hallgatóknak? Hogyan tudnád inspirálni a jövő tervezőit?

A jövő vállalkozóinak minden segítségre szüksége van az induláskor, hogy tehetségüket és szorgalmukat a legmegfelelőbb módon tudják kamatoztatni. Ehhez próbálunk itt a KREA képzésein minden segítséget megadni. Hallgatóink a legjobb helyen vannak nálunk, ahhoz, hogy nagy biztonsággal sikeresen indulhassanak a pályán. Az én jelmondatom a következő " amivel (pl. vállalkozás) foglalkozunk az működik, és előbb utóbb termőre fordul, amit pedig nem kellő szorgalommal és kitartással művelünk, az eleve bukásra van ítélve".

TANTÁRGYAK, AMELYEKET TANÍT

Grafika
Vállalkozás ismeretek
Divat
Vállalkozás ismeretek
Enteriőr
Vállalkozás ismeretek
Smink
Vállalkozás ismeretek
modal bezárás ikon