Csepeli Csenge / Vizsgamunka

Lifestyling & Önfejlesztés

események naptár ikon

2024. szeptember

események naptár ikon

10 hét / 72 óra

fekete óra ikon

1-2 alkalom/hét (3-6 óra/nap)

esti képzés ikon

Esti képzés

(16:30 - 21:15)

bizonyítvány ikon

Magániskolai (nem állami) magyar és angol nyelvű oklevél

pénz ikon

Képzési díj:

240.000 Ft + ÁFA / 10 hét

*az ÁFA tartalom 27%

jelentkezés
MIT AD A KREA?

Alakítsd tudatosan az életedet mind a magán-, mind a szakmai téren, mi pedig segítünk elindulni a változás útján! Csatlakozz hozzánk, és lépj be az önfejlesztés és életmódod megújításának világába és ajándékozd meg magad ezzel az izgalmas belső utazással, hiszen a tudatos személyiségfejlesztés és a tudatos életmód kialakítása elengedhetetlen a mai kor emberének.

A kurzus során felfedezheted a külső és belső világod egyensúlyát. Fejlesztjük kommunikációs készségeidet, hogy hitelesen tudj kifejezni önmagad, és ezáltal hatékonyabb és határozottabb kapcsolatokat építhess másokkal.

A KREA egy olyan valóságos kreatív színtér, ahol átélheted a személyes átalakulás izgalmas folyamatát és a megszerzett tapasztalatok tudatosabbá tesznek!

Ez a kurzus egy valódi belső önismereti utazás, ahol helyet kapnak a különféle coaching technikák. Nagy hangsúlyt fektetünk önmagad felfedezésére és kifejezésére, az identitásod kialakítására, a vizuális kommunikációra, valamint a kreatív gondolkodásod kibontakoztatására.

Figyelmet fordítunk a produktivitásra, az időmenedzsmentre, a munka- és magánélet egyensúlyának finomhangolására, mindezt természetesen személyre szabva az egyéni igényeid szerint. Ha szeretnéd megtalálni saját egyéni világod és stílusod, ha szeretnéd kifejezni külső és belső szépségeid és hitelesen kommunikálni a világ felé, akkor ez a kurzusunk neked szól.

Lifestyling & Önfejlesztés kiváló fejlődési lehetőség azoknak, akik már elindították jól működő vállalkozásukat, vagy sikeresek területükön, mégis szeretnének tovább fejlődni az öltözködéskultúrájuk területén, támogatunk, hogy elérd további céljaid, hatékonyan fejleszd képességeid és benned rejlő teljes potenciálod kiaknázd.

A Lifestyling kialakítása egy rendkívül izgalmas és fontos terület. Célunk, hogy lehetőséget adjunk számodra az önazonos életmód kialakítására. A kurzuson részletes betekintést kapsz a táplálkozási és életmód tanácsadásba, megismerheted a mozgás- és relaxációs technikákat, valamint különböző művészetterápia módszereket a mindennapi stressz kezelésére és a harmonikus élettér kialakítására.

Kiknek ajánljuk?

Karrierépítőknek, üzletembereknek, akik fontos üzleti találkozókra vagy rendezvényekre készülnek és szeretnék magabiztosan és professzionálisan képviselni magukat.

Kreatív szakembereknek, művészeknek, íróknak, akiknek fontos az egyéni stílus és az önkifejezés, és szeretnék azt még jobban kiemelni.

Akik új kihívásokat keresnek, és szeretnék felfedezni a saját stílusukat, hogy jobban megismerjék önmagukat és növeljék önbizalmukat.

Mindenkinek, akiknek nehézségeik vannak az önkifejezésben és szeretnék felfedezni, hogy hogyan segíthet a megfelelő stílus az önbizalom növelésében.

Mit fogsz tanulni?

Personal styling, Önfejlesztési technikák, Időmenedzsment, Kommunikációs készségfejlesztés, Life styling - életmód tanácsadás és táplálkozási tanácsadás, Mozgás és relaxációs technikák, Zeneterápia.

Miért válaszd a KREA-t?
  • Workshopjainkon lehetőséged van kipróbálni magad a Téged leginkább foglalkoztató design területen.
  • A kurzus egyénre szabott és gyakorlatorientált.
  • A KREA Design Iskola a magyar felsőoktatás és felnőttképzés 3 legjobb intézménye közé tartozik, amit  rangos szakmai díjak, elismerések és megvalósult projektek is igazolnak.
  • A Modart és a KREA magasan kvalifikált oktatóitól és neves divattervezőitől tanulhatsz.
  • A tanári kara professzionális elméleti szakemberekből, művész tanárokból, divattervezőkből, neves stylistokból és art directorokból áll.
  • A divatszcéna legjavától sajátíthatod el a szabás és varrás alapjait.
  • A KREA elsőként hozta létre a Fashion Stylist szakot 2001-ben, majd a Personal Styling és a Fashion Art Director szakot 2014-ben, így tanári csapata nagy tapasztalatra épít.

A KREA Design Iskola kreatív környezete az inspiráció és az együttműködés színtere. Szerezz pozitív kreatív közösségi kapcsolatokat, próbáld ki magad és ha motivált vagy kiegészítheted, vagy folytathatod tanulmányaidat további rövid kurzusainkon: Personal Styling I., Personal Styling II., Personal Branding. A tanulmányokat folytató, vagy párhuzamosan több kurzust végzők tandíj kedvezményben részesülnek.

Ilyen munkákat készíthetsz a kurzus elvégzése után

No items found.

Tőlük tanulhatsz a kurzuson

Gyakran ismételt kérdések

Kinek való a képzés?

Aki szeretné megtalálni saját egyéni világát és stílusát. Annak aki szeretné kifejezni külső és belső szépségeit és hitelesen kommunikálni azt a világ felé.

Miben más a KREA képzése, mint a többi kurzus?

A KREA kurzusa nagyon egyénre szabott, minden személyes kontakt órán egyénileg foglalkoznak a résztvevőkkel. Egy olyan komplex művészi látásmódot, és módszertani eszközt ad a hallgatók kezében amivel az adott területen minden kreatív projektben tudnak hasznosítani.

Van-e online képzés?

Minden képzésünk személyes és kifejezetten gyakorlatorientált. Az iskolánkban megszerezhető ismeretanyagot, kreatív szemléletet leghatékonyabban személyesen tudjuk átadni. Azt belső és külső fejlődési folyamatot, valós személyes konzultációkon lehet elérni ami a kurzusvezető és az egyén között zajlik. Ezt az intim légkört nem lehet online térben megteremteni.

Van-e előfeltétele a kurzusra való jelentkezésnek?

Nincs szükség előzetes tudásra. A csoda a kreatív közegben fog megtörténni.