Kóbor Zsóka Viktória / Vizsgamunka részlet

Kapszula Gardrób

események naptár ikon

2025. tavasz

események naptár ikon

10 hét / 100 óra

fekete óra ikon

1-2 alkalom/hét (3-6 óra/nap)

esti képzés ikon

Esti képzés

(16:30 - 21:15)

bizonyítvány ikon

Magániskolai (nem állami) magyar és angol nyelvű oklevél

pénz ikon

Képzési díj:

260.000 Ft + ÁFA / 10 hét

*az ÁFA tartalom 27%

jelentkezés kurzusra
MIT AD A KREA?

A kurzuson elemi hangsúlyt fektetünk a tervezésre, egyéni stílusodra, miközben elsajátítod a szabás-varrás alapismereteit és gyakorlatra teszel szert. Álmodtál már arról, hogy egy sajátkörnyezetbarát, fenntartható ruhatárat tervezz, de még nem tudsz varrni? Most itt a lehetőség, hogy valóra váltsd a slow design iránti szenvedélyedet! Indulj el a kreativitás útján a fenntartható divat irányába!

A Modart International Budapest és a KREA DesignIskola együttműködéséből született rövid kurzuson elsajátíthatod az elméleti és gyakorlati alapismereteket egyaránt, miközben felfedezed a divat tudatos és fenntartható oldalát. Magasan képzett oktatóink segítségével saját magad tervezheted és varrhatod meg a ruháidat, mindezt a leginkább környezetbarát módon.

Ez a kurzus egy izgalmas kihívás és gyakorlati lehetőség a divatvilág iránt érdeklődőknek. A workshopon gardróbod darabjai most a slow design szellemiségében valósulhatnak meg. A kurzus végére egy személyedre szabott kapszula ruhatárat hozol létre, amely tükrözi egyedi stílusod és a slow design szellemiségében kivitelezed is ötleteid. Megismered a szoknya, ing és blúz, koktélruha, nadrág, farmerdzseki tervezési és kivitelezési alapismereteit. A kurzus alatt elkészült ruhák a személyes és kedvenc, mindennapi outfitjeid darabjai lesznek.

Kiknek ajánljuk?

Ezt a tanfolyamot divatrajongóknak, divat iránt érdeklődőknek, más területeken alkotó designereknek, divat és slow design iránt nyitott influencereknek ajánljuk.

Mit fogsz tanulni?

Kezdő szabási ismeretek, Kezdő varrási ismeretek és gyakorlat, Szoknya, Ing & Blúz, Koktélruha, Nadrág, Farmerdzseki.

Miért válaszd a KREA-t?
  • Workshopjainkon lehetőséged van kipróbálni magad a Téged leginkább foglalkoztató design területen.
  • A kurzus egyénre szabott és gyakorlatorientált.
  • A KREA Design Iskola a magyar felsőoktatás és felnőttképzés 3 legjobb intézménye közé tartozik, amit  rangos szakmai díjak, elismerések és megvalósult projektek is igazolnak.
  • A Modart és a KREA magasan kvalifikált oktatóitól és neves divattervezőitől tanulhatsz.
  • A tanári kara professzionális elméleti szakemberekből, művész tanárokból, divattervezőkből, neves stylistokból és art directorokból áll.
  • A divatszcéna legjavától sajátíthatod el a szabás és varrás alapjait.
  • A KREA elsőként hozta létre a Fashion Stylist szakot 2001-ben, majd a Personal Styling és a Fashion Art Director szakot 2014-ben, így tanári csapata nagy tapasztalatra épít.

A KREA Design Iskola kreatív környezete az inspiráció és az együttműködés színtere. Szerezz pozitív kreatív közösségi kapcsolatokat, próbáld ki magad és ha motivált vagy kiegészítheted, vagy folytathatod tanulmányaidat további rövid kurzusainkon: Personal Styling I., Personal Styling II., Personal Branding. A tanulmányokat folytató, vagy párhuzamosan több kurzust végzők tandíj kedvezményben részesülnek.

Bővebben

Ilyen munkákat készíthetsz a kurzus elvégzése után

No items found.

Tőlük tanulhatsz a kurzuson

No items found.

Gyakran ismételt kérdések

Kinek való a képzés?

Ezt a tanfolyamot divatrajongóknak, divat iránt érdeklődőknek, más területeken alkotó designereknek, divat és slow design iránt nyitott influencereknek ajánljuk.

Miben más a KREA képzése, mint a többi kurzus?

A KREA kurzusa nagyon egyénre szabott, minden személyes kontakt órán egyénileg foglalkoznak a résztvevőkkel. Egy olyan komplex művészi látásmódot, és módszertani eszközt ad a hallgatók kezében amivel az adott területen minden kreatív projektben tudnak hasznosítani.

Van-e online képzés?

Minden képzésünk személyes és kifejezetten gyakorlatorientált. Az iskolánkban megszerezhető ismeretanyagot, kreatív szemléletet leghatékonyabban személyesen tudjuk átadni. Azt belső és külső fejlődési folyamatot, valós személyes konzultációkon lehet elérni ami a kurzusvezető és az egyén között zajlik. Ezt az intim légkört nem lehet online térben megteremteni.

Van-e előfeltétele a kurzusra való jelentkezésnek?

Nincs szükség előzetes tudásra. A csoda a kreatív közegben fog megtörténni.