Hoffmann Kata / Vizsgamunka

Personal Branding

események naptár ikon

2025. február

események naptár ikon

10 hét / 72 óra

fekete óra ikon

1-2 alkalom/hét (3-6 óra/nap)

esti képzés ikon

Esti képzés

(16:30 - 21:15)

bizonyítvány ikon

Magániskolai (nem állami) magyar és angol nyelvű oklevél

pénz ikon

Képzési díj:

320.000 Ft + ÁFA / 10 hét

*az ÁFA tartalom 27%

jelentkezés kurzusra
MIT AD A KREA?

A kurzuson elemi hangsúlyt fektetünk, önmagad felfedezésére és kifejezésére, én-márka-identitásod kialakításra, vizuális kommunikációra, valamint kreatív gondolkodásra. Helyet kap a produktivitás, időmenedzsment, munka-magánélet egyensúlyának finomhangolása, természetesen minden esetben a személyes igényeidre formálva. Megismered a personal styling alapjait, készítesz egy kézikönyvet amely tartalmazza az öltözködésen túl a hajviseletre és sminkre vonatkozó tanácsokat is. Egy konkrét fotózáson a megálmodott ruhaszettekben, divatmárkák és concept store-ok támogatásával, megvalósul az első tudatosan összeállított lifestlye book-od, saját tartalommal feltöltve, amely tartalmazza mindazon irányelveket, amik segítik megteremteni, kialakítani és fenntartani az autentikus énmárkaimázsod elméletben és gyakorlatban egyaránt.

Ez a kurzus egy igazi önismereti utazás, ahol a különböző coaching technikák elsajátítása mellett, a stílustervezés és kommunikáció is kiemelt szerepet kap. Neked szól, ha szeretnéd megtalálni egyéni világodat és stílusodat, kifejeznéd külső és belső szépséged. Neked szól, ha társadalmi vagy szakmai státuszodat erősíteni szeretnéd egy vagány és egyedi megjelenéssel, vagy minőségi és önazonos tartalmakat gyártanál a jövőben! Megtanulhatod, hogyan építsd fel a self branding-ed, hogyan fejezd ki önmagad tudatosan összeállított szettekkel, hogyan kommunikálj a social media felületeken és hogyan hozz létre kiemelkedő tartalmakat az online térben.

Kiknek ajánljuk?

A szépségipar, showbusiness területein dolgozóknak, ahol kiemelten fontos a tudatos, ízléses megjelenés, vagy szeretnék kiegészíteni tudásukat.

Magánszemélyeknek, designereknek, a kreatív business világban és a médiában dolgozóknak, kezdő és fejlődnivágyó tartalomgyártóknak, vezetőknek.

Karrierépítőknek, akik fontos üzleti találkozókra vagy rendezvényekre készülnek és szeretnék magabiztosan és professzionálisan képviselni magukat.

Akik új kihívásokat keresnek, és szeretnék felfedezni a saját stílusukat, hogy jobban megismerjék önmagukat és növeljék önbizalmukat.

Mindenkinek, akiknek nehézségeik vannak az önkifejezésben és szeretnék felfedezni, hogy hogyan segíthet a megfelelő stílus az önbizalom növelésében.

A mai kor emberének elengedhetetlen a tudatos jelenlét, online és offline egyaránt, hogy a szakmai és megjelenési szempontok mellett életmódját is hatékonyan szervezze és képessé váljon önmaga legjobb verziójának megélésére és kifejezésére.

Nem utolsó sorban pedig mindazoknak, akik szeretnék jobban megérteni a személyes stílusukat és kifinomultabb érzékkel rendelkezni a mindennapi öltözködésben és megjelenésükben. A Personal Styling kurzusok segítséget nyújthatnak abban, hogy jobban megértsék saját testüket, stílusukat és hogyan fejezzék ki magukat öltözködésükön keresztül, ezáltal növelve önbizalmukat és megjelenésük vonzerejét.

Mit fogsz tanulni?

Lifestyle book, Personal branding, Personal styling, Sminktanácsadás, Social media ismeretek, Test és színanalízis, Vizuális kommunikáció, Canva programismeret.

Miért válaszd a KREA-t?
  • Workshopjainkon lehetőséged van kipróbálni magad a Téged leginkább foglalkoztató design területen.
  • A kurzus egyénre szabott és gyakorlatorientált.
  • A KREA Design Iskola a magyar felsőoktatás és felnőttképzés 3 legjobb intézménye közé tartozik, amit  rangos szakmai díjak, elismerések és megvalósult projektek is igazolnak.
  • A KREA magasan kvalifikált oktatóitól és neves divattervezőitől tanulhatsz.
  • A tanári kara professzionális elméleti szakemberekből, művész tanárokból, divattervezőkből, neves stylistokból és art directorokból áll.
  • A divatszcéna legjavától sajátíthatod el a szabás és varrás alapjait.
  • A KREA elsőként hozta létre a Fashion Stylist szakot 2001-ben, majd a Personal Styling és a Fashion Art Director szakot 2014-ben, így tanári csapata nagy tapasztalatra épít.

A KREA Design Iskola kreatív környezete az inspiráció és az együttműködés színtere. A kurzusra való jelentkezés feltétele, a Personal Styling I. kurzus sikeres teljesítése. Szerezz pozitív kreatív közösségi kapcsolatokat, próbáld ki magad és ha motivált vagy kiegészítheted, vagy folytathatod tanulmányaidat további rövid kurzusainkon: Personal Branding, Personal Styling II. A Fashion Stylist képzésre jelentkezőknél oktatói elbírálás után beszámítjuk tanulmányaikat, amennyiben a rövid kurzusokon megfelelő színvonalat érnek el, ami későbbi tandíj kedvezménnyel jár. A tanulmányokat folytató, vagy párhuzamosan több kurzust végzők tandíj kedvezményben részesülnek.

Bővebben

Ilyen munkákat készíthetsz a kurzus elvégzése után

No items found.

Gyakran ismételt kérdések

Mi a képzés előfeltétele?

Lifestyling & Önfejlesztés kurzusok való részvétel.

Miben más a KREA képzése, mint a többi kurzus?

A KREA kurzusa nagyon egyénre szabott, minden személyes kontakt órán egyénileg foglalkoznak a résztvevőkkel. Egy olyan komplex művészi látásmódot, és módszertani eszközt ad a hallgatók kezében amivel az adott területen minden kreatív projektben tudnak hasznosítani.

Van-e online képzés?

Minden képzésünk személyes és kifejezetten gyakorlatorientált. Az iskolánkban megszerezhető ismeretanyagot, kreatív szemléletet leghatékonyabban személyesen tudjuk átadni. Azt belső és külső fejlődési folyamatot, valós személyes konzultációkon lehet elérni ami a kurzusvezető és az egyén között zajlik. Ezt az intim légkört nem lehet online térben megteremteni.

Van-e előfeltétele a kurzusra való jelentkezésnek?

Nincs szükség előzetes tudásra. A csoda a kreatív közegben fog megtörténni.