Szűcs Lilla & Mudri Mátyás / Vizsgamunka

Personal Styling II.

események naptár ikon

2025. február

események naptár ikon

10 hét / 72 óra

fekete óra ikon

1-2 alkalom/hét (3-6 óra/nap)

esti képzés ikon

Esti képzés

(16:30 - 21:15)

bizonyítvány ikon

Magániskolai (nem állami) magyar és angol nyelvű oklevél

pénz ikon

Képzési díj:

260.000 Ft + ÁFA / 10 hét

*az ÁFA tartalom 27%

jelentkezés kurzusra
MIT AD A KREA?

A KREA az a valós kreatív színtér, ahol megélsz egy nagyon izgalmas átalakulási folyamatot és a megszerzett tapasztalatok, egytudatosabb és magabiztosabb emberré tesznek! A kurzusunkra a Personal Styling I. elvégzése után tudsz jelentkezni!

Megismersz egy olyan rendszert, ami térképet készít a testről, ismerni fogod, optikailag hogyan alakítják át a testet az öltözékek, azok színei és mintái, milyen fontos szerepük van a kiegészítőknek.

Ezen, a haladó kurzusunkon egy összetettebb feladat vár rád, hiszen kipróbálod magad tanácsadói szinten. Míg a Personal Styling I. kurzuson saját magadon alkalmazod az öltözködési és styling ismereteket, addig a Personal styling II. kurzuson az általad választott személyek kerülnek fókuszba. Szakmai hozzáértéssel építed fel és alakítod át megbízód teljes gardróbját, továbbá szereped lehet a „personal image” kialakításában is.

A kurzuson ismert öltözködési-és stílustanácsadó szakemberek, fashion stylistok és divattervezők foglalkoznak veled. A kurzus végére egy egyedi, szakmai szempontoknak megfelelő komplex styling book-ot állítasz össze. Ez mind funkcionális, mind esztétikai szempontból megfelel az aktuális trendeknek, személyi imázsnak, amely az öltözékén túl a hajviseletre és sminkre vonatkozó tanácsokat is tartalmazza.

Az elkészített styling book tartalmazni fogja a személyi brief-et, a komplex kidolgozott szezonális öltözékek outfit-jeit, kiemelt hangsúlyt kapnak a kulturális eseményekre ajánlott outfit-ek, a  traveling styling, life styling, és a fenntarthatóság. Ez a „styling book” egy olyan kézikönyv, amit ajándékként adhatsz át az általad választott megrendelőnek, aki a átváltozás lehetőségének élményét kapja ezáltal.Segítségül hívhatja ha egy estélyre vagy koktélpartira készül, ha éppen utazást tervez, vagy csak egyszerűen stílusosan akar kilépni az utcára.

Kiknek ajánljuk?

Personal styling kurzusok kiváló lehetőség azoknak, akik imádnak öltözködni, vagy másoknak öltözködési tanácsokat adni. A kurzus azoknak szól, akik szeretik a kihívásokat, az izgalmas és inspiráló átalakulási folyamatokat. Azoknak, akik szenvedélyesen érdeklődnek a divat és a stílus iránt és szeretnék elmélyíteni tudásukat ezen a területen.

A kurzust ajánljuk azoknak is, akik a showbusiness, a divat-és szépségipar, life coaching területén dolgoznak, akiknek szakmai tudásuk kiegészítéseként tudják hasznosítani az ismereteket.

Ajánljuk olyan vállalkozóknak, akik saját divat- vagy stílus tanácsadó üzletet szeretnének indítani, és professzionális tudást keresnek a szakma terén.

Akik új kihívásokat keresnek, és szeretnék felfedezni a saját útjukat, hogy jobban megismerjék önmagukat és növeljék önbizalmukat.

Esküvőre vagy fontos események szervezésével foglalkozó  szakemberek.

Nem utolsó sorban pedig mindazoknak, akik szeretnék jobban megérteni a személyes stílusukat és kifinomultabb érzékkel rendelkezni a mindennapi öltözködésben és megjelenésükben. A Personal Styling kurzusok segítséget nyújthatnak abban, hogy jobban megértsék saját testüket, stílusukat és hogyan fejezzék ki magukat öltözködésükön keresztül, ezáltal növelve önbizalmukat és megjelenésük vonzerejét.

Mit fogsz tanulni?

Personal styling, Trend Book, Gardróbrendezés, Szezon styling, Traveling styling, Divatmárkák és trendek, Luxusdivat, Smink gyakorlat és tanácsadás, Fenntarthatóság és a divat, Canva programismeret.

Miért válaszd a KREA-t?
  • Workshopjainkon lehetőséged van kipróbálni magad a Téged leginkább foglalkoztató design területen.
  • A kurzus egyénre szabott és gyakorlatorientált.
  • A KREA Design Iskola a magyar felsőoktatás és felnőttképzés 3 legjobb intézménye közé tartozik, amit  rangos szakmai díjak, elismerések és megvalósult projektek is igazolnak.
  • A KREA magasan kvalifikált oktatóitól és neves divattervezőitől tanulhatsz.
  • A tanári kara professzionális elméleti szakemberekből, művész tanárokból, divattervezőkből, neves stylistokból és art directorokból áll.
  • A divatszcéna legjavától sajátíthatod el a szabás és varrás alapjait.
  • A KREA elsőként hozta létre a Fashion Stylist szakot 2001-ben, majd a Personal Styling és a Fashion Art Director szakot 2014-ben, így tanári csapata nagy tapasztalatra épít.

A KREA Design Iskola kreatív környezete az inspiráció és az együttműködés színtere. A kurzusra való jelentkezés feltétele, a Personal Styling I. kurzus sikeres teljesítése. Szerezz pozitív kreatív közösségi kapcsolatokat, próbáld ki magad és ha motivált vagy kiegészítheted, vagy folytathatod tanulmányaidat további rövid kurzusainkon: Lifestyling & Önfejlesztés, Personal Branding. A Fashion Stylist képzésre jelentkezőknél oktatói elbírálás után beszámítjuk tanulmányaikat, amennyiben a rövid kurzusokon megfelelő színvonalat érnek el, ami későbbi tandíj kedvezménnyel jár. A tanulmányokat folytató, vagy párhuzamosan több kurzust végzők tandíj kedvezményben részesülnek.

Bővebben

Ilyen munkákat készíthetsz a kurzus elvégzése után

No items found.

Tőlük tanulhatsz a kurzuson

Gyakran ismételt kérdések

Kinek való a képzés?

Ezt a tanfolyamot divatrajongóknak, divat iránt érdeklődőknek, más területeken alkotó designereknek, divat és slow design iránt nyitott influencereknek ajánljuk.

Miben más a KREA képzése, mint a többi kurzus?

A KREA kurzusa nagyon egyénre szabott, minden személyes kontakt órán egyénileg foglalkoznak a résztvevőkkel. Egy olyan komplex művészi látásmódot, és módszertani eszközt ad a hallgatók kezében amivel az adott területen minden kreatív projektben tudnak hasznosítani.

Van-e online képzés?

Minden képzésünk személyes és kifejezetten gyakorlatorientált. Az iskolánkban megszerezhető ismeretanyagot, kreatív szemléletet leghatékonyabban személyesen tudjuk átadni. Azt belső és külső fejlődési folyamatot, valós személyes konzultációkon lehet elérni ami a kurzusvezető és az egyén között zajlik. Ezt az intim légkört nem lehet online térben megteremteni.

Van-e előfeltétele a kurzusra való jelentkezésnek?

Nincs szükség előzetes tudásra. A csoda a kreatív közegben fog megtörténni.