Smink: Magyar Bernadett, Modell: Viktória @ Visage Models
Smink: Magyar Bernadett, Modell: Viktória @ Visage Models
2024. FEBRUÁR 1., csütörtök, 17:30
2024. FEBRUÁR 1., csütörtök, 17:30

Professzionális sminkes képzés online szaktájékoztató + Best of KREA alumni chat

helyszín ikon
Zoom online esemény

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

A PROFESSZIONÁLIS SMINKES képzésünk magába foglalja a divatsmink, filmes smink, színpadi smink és a sfx ismereteket, mindemellett kiegészül olyan szépészeti ággal, mint a szemöldök és szempilla design. Az egyedülálló módszertannak köszönhetően, nem csak a divatsmink és a sminkelés technikáját sajátítod el, hanem megtanulsz komplex, művészi koncepcióban gondolkodni az emberi arcról. Felkészít a divatfotózások, a divatbemutatók, a filmek és a különböző produkciók a műfajának megfelelő professzionális sminkek elkészítésére. Tudj meg mindent a KREA SMINK szakjáról!

AZ ESEMÉNY PROGRAMJA

Szaktájékoztatón az online térben találkozhatsz Tégely Laura szakmenedzserrel, az Yves Saint Laurent hivatalos magyarországi sminkesével, aki bemutatja a PROFESSZIONÁLIS SMINKES képzés felépítését. Tombor Sarolta szakvezetőt is megismerhetitek a beszélgetésen, a LANCÔME márka profi hazai sminkesét.

BEST OF KREA - A sminkes szakma legjobbjai között! 

Online beszélgetés Székely Dóra alumni divatsminkes hallgatónkkal. Tudd meg, hogy szabadúszó makeup artist-ként, milyen filmeken, fotózásokon, art project-eken dolgozik.


Regisztrációd után hamarosan linket küldünk online eseményünkhöz!

Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

jobbrafel nyíl