2024. JÚNIUS 17.

A magyar divatért - Életműdíj 2024 Anda Emília KREA DIVAT szakvezetőnknek

Gratulálunk Anda Emília KREA DIVAT szakvezetőnknek

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Anda Emília 2014 óta a KREA DIVAT képzéseinek szakvezetője. Előremutató szemléletével támogatja hallgatóinkat Divat – és Jelmeztervező és Fashion Brand Designer képzéseinken és természetesen innovatív képzési programjaink fejlesztési munkájában is komoly szerepet vállal.

Nézzétek meg az ANDA márka facebook oldalát itt!

Anda Emília pályája sokrétű gyökerekkel megalapozott,hiszen eredetileg építésznek készült majd utána választotta mégis inkább a divat világát és vált professzionális divattervezővé.

" Építészeti tanulmányaim után a MOME textil szakján szereztem meg mesterségbeli tudásomat, amit a konceptuális divat, az avantgardedesign szellemiségében próbálok helyzetbe hozni. "

Hazánk egyik legprogresszívebb, konceptuális divattervezője, amiért most ismét méltó elismeréssel díjazta a divatszakma, hiszen immáron harmadik alkalommal méltatta munkásságát a Fashion AwardsHungary, ugyanis 2024 - ben „Életműdíj: A Magyar Divatért Díj” elismerésben részesült.

A Fashion Award Hungary évről - évre kiosztja divat kategóriákban nívós elismeréseit. Anda Emília számára nem ez az első alkalom,hogy a hazai szakma elismerésében részesül, ugyanis korábban 2004-ben, majd 2014-ben ismét kiérdemelte „Az Év Divattervezője” díjat. 2012 – ben pedig GALAXY c. projektje Formatervezési Nívódíjat kapott.

Nézzétek meg az ANDA márka instagram oldalát itt!

Természetesen fontos számára a nemzetközi elismerés is, éppen ezért az ANDA márka 2000 óta megjelenik szezonról - szezonra a Párizsi Divathét eseményén, így biztosítva a márka nemzetközi sikereit. Ázsia, Amerika, Európa számos concept store-ja, üzlete és nívós ügyfele dolgozik együtt Anda Emíliával és rendelik meg világszerte az ANDA márka darabjait.

" Fontos számomra a nemzetközi platformon való folyamatos megjelenés és megmérettetés, hiszen így tudom pozícionálni magam egy szigorú szakmai elvárásokkal működő és verseny - orientált nemzetközi piacon. "

További információk
szakunkról

icon jobbrafel nyíl