Árvai Izabella / Vizsgamunka
Árvai Izabella / Vizsgamunka
2024. JANUÁR 29., HÉTFŐ, 16:30 óra
2024. JANUÁR 29., HÉTFŐ, 16:30 óra

UI/UX személyes és online nyílt nap

helyszín ikon
KREA Design Iskola; Budapest, 1051, Október 6. utca 18. Félemelet, Kapukód: 31

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

A KREA 3 éves intenzív UI/UX Designer képzésén a hallgatók emelt szinten sajátítják el a UI és UX szakágakhoz köthető különböző szakmai ismereteket, amelyek segítségével a jövőben bármilyen digitális termék tervezését vezetni tudják. Hogyan épül fel egy komplex website? Milyen komplex UI és UX ismeretekre tesznek szert hallgatóink? Milyen egy jó animáció a különféle platformokon? Gyere és ismerd meg 2. éves hallgatóink profi tervezési feladatait!

AZ ESEMÉNY PROGRAMJA

UI/UX Designer hallgatóink feladata a félév során egy választott témához kapcsolódó, már meglévő komplex weboldal UI/UX komplex redesignja volt, desktop és mobil nézetben egyaránt elkészítve. Végeredményként egy olyan high fidelity UI mockup prototípust terveztek, amelyek animációt és mikrointerakciót is tartalmaznak.

Téma: Komplex website tervezés;
Konzulens tanárok: Pop András, vizsgáztat Sztvorecz Milán

Tudj meg mindent UI/UX szakjainkról és nyerj betekintést a képzés mindennapjaiba egy személyes vizsgaprezentáció alkalmával! A prezentációk után lehetőséged lesz személyesen kérdezni szakmenedzsereinktől és tájékozódhatsz képzéseinkről!

Az online eseményre regisztrálóknak linket küldünk a belépéshez! Online eseményünk élőben kerül közvetítésre, felvétel nem készül róla.

Nem tudsz eljönni személyesen, vagy szeretnél felkészülten érkezni a nyílt napra? Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

UI/UX SZAK KÉPZÉSEI:

  • UI/UX Designer - Felsőszintű
  • Webtervező - Középszintű

Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

jobbrafel nyíl