Borosznok Dávid / Diplomamunka
Borosznok Dávid / Diplomamunka
2024.06.19., SZERDA, 11:30 órától
2024.06.19., SZERDA, 11:30 órától

STYLIST NYÍLT DIPLOMAVÉDÉS

helyszín ikon
KREA Design Iskola; Budapest, 1051, Október 6. utca 18., félemelet, Kapukód: 31
A jövő diplomamunkái és profi portfóliók
Nyílt diplomavédések a KREA-ban
Fashion Stylist végzős hallgatóink EDITORIAL fotósorozatai és koncepciói

A KREA STYLIST képzésein diplomázó hallgatóink nemzetközi divatmagazinok számára készítettek Editorial fotósorozatokat. Nem csak egy profi stábbal elkészített fotósorozatot láthattok, ha eljöttök hozzánk, hiszen hallgatóink kutatómunka és koncepció prezentációit is megismerhetitek a védéseken.

Vizsgabizottságunk a szakma legjobbjaiból áll össze, akik közül sokan nívós oktatóink is egyaránt: Csík Melinda ELLE fashion director, editor, stylist; Molnár Anikó fashion stylist, art director; Kiss Szilárd divatstylist; Kiss Márk divattervező, designer.

Diplomázó hallgatóink: Balázs Krisztina, Bene Laura, Mudri Mátyás, Nagy Brigitta, Simon Amanda, Szűcs Lilla Panka, Zrubka Zsófia.

AZ ESEMÉNY PROGRAMJA

A 11:30 órától egész nap nyílt eseményen a KREA 2024-ben diplomázó Fashion Stylist képzésünk diplomáit és portfólióit tekinthetik meg a látogatók.

Az esemény szabadon látogatható minden érdeklődő számára, azonban elsősorban a STYLIST képzéseink iránt érdeklődőknek, szakmabelieknek, avagy pályamódosítás előtt álló érdeklődőknek szól! A diplomavédésekre szeretettel várunk, regisztrálj űrlapunkon!

Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

jobbrafel nyíl