Szakonyi Fanni / Vizsgamunka
Szakonyi Fanni / Vizsgamunka
2024. FEBRUÁR 1., CSÜTÖRTÖK, 15:00 óra
2024. FEBRUÁR 1., CSÜTÖRTÖK, 15:00 óra

Grafika személyes és online nyílt nap

helyszín ikon
KREA Design Iskola; Budapest, 1051, Október 6. utca 18. Félemelet, Kapukód: 31

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

A GRAFIKA képzéseink után ügynökségek profi grafikusa lehetsz, vagy a grafika szakma top designerei közé tartozhatsz. A KREA-n végzett hallgatók valós brief alapján készített, komplex arculattervekkel és versenyképes portfólióval lépnek be a szakmába. Milyen színvonalú egy grafikus, féléves tervezési munka a krea-n? Milyen egy komplex arculatterv és reklámkampány? Milyen applikációkat terveznek a hallgatók? Hogyan prezentálják terveiket grafikus hallgatóink?

AZ ESEMÉNY PROGRAMJA

Ismerd meg GRAFIKA képzéseinken hallgatóink témafeldolgozásait, tervezői szemléletükre jellemzően egyedi és konceptuálisan alátámasztott koherens vizuális világgal megálmodott terveiket! Tudd meg, hogy a komplex márkaarculati terveken keresztül milyen jól azonosítható, felismerhető, a célközönség számára megfelelő márkaidentitásokat prezentálnak a hallgatók. Számos rendezvény elengedhetetlen kelléke egy jó mobil applikáció, ezért a hallgatók a UI/UX tudásukat használva megalkották témájuk mobil alkalmazását is. Ismerd meg 3. éves hallgatóink profi tervezési feladatait!

Témák és konzulens tanárok: Rendezvényarculat és reklámkampány - Vörös Botond, Darázs Bódog; Applikáció - Mészáros Anett

Tudj meg mindent GRAFIKA szakjainkról és nyerj betekintést a képzés mindennapjaiba egy személyes vizsgaprezentáció alkalmával! A prezentációk után lehetőséged lesz személyesen kérdezni szakmenedzsereinktől és tájékozódhatsz képzéseinkről!

Az online eseményre regisztrálóknak linket küldünk a belépéshez! Online eseményünk élőben kerül közvetítésre, felvétel nem készül róla.

Nem tudsz eljönni személyesen, vagy szeretnél felkészülten érkezni a nyílt napra? Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

GRAFIKUS SZAK KÉPZÉSEI:

  • Grafikus - Brand Designer - Felsőszintű
  • Brand Designer - Art Director - Mesterszintű
  • Grafikus - Illusztrátor - Felsőszintű
  • Illusztrátor - Mesterszintű

Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

jobbrafel nyíl