Reményi - Szatmári Brigitta / Vizsgamunka
Reményi - Szatmári Brigitta / Vizsgamunka
2024.06.06., CSÜTÖRTÖK, 10:00 órától
2024.06.06., CSÜTÖRTÖK, 10:00 órától

ENTERIŐR & EVENT STYLIST NYÍLT DIPLOMAVÉDÉS

helyszín ikon
KREA Design Iskola; Budapest, 1051, Október 6. utca 18., félemelet, Kapukód: 31
A jövő diplomamunkái és profi portfóliók
Nyílt diplomavédések a KREA-ban
Enteriőr & Event Stylist szak diplomatémái: Luxus élettér Budapesten

A diplomafeladat középpontjában egy olyan luxus rooftop apartman és élettér tervezése állt, amely Budapest reprezentatív belvárosában található. A hallgatók megrendelőnek hazai "neves" személyiségek, akár celebrityk és színészek közül is álmodhattak fiktíven valós személyeket. A feladatuk különlegessége, hogy a kül-és beltér minden funkcióját egyaránt meg kellett tervezniük, mind styling, mind pedig tértervezés követelményeinek megfelelően.

Vizsgabizottságunk a szakma legjobbjaiból áll össze, akik közül sokan nívós oktatóink is egyaránt: Hitka András designer, belsőépítész; Kovacsics Miklós belsőépítész; Kővári-Piros Panna enteriőrstylist; Bihary Sarolta DLA építész, a KREA enteriőr szakvezetője.

Diplomázó hallgatóink: Bajzáth Edina, Kis Lívia Zsuzsanna, Mészáros Virginia, Sashegyi Edina Vanessza, Visontay Viktória, Szántó Lilla.

AZ ESEMÉNY PROGRAMJA

A 10:00 órától egész nap nyílt eseményen a KREA 2024-ben diplomázó Enteriőr &Event Stylist csapatának diplomáit és portfólióit tekinthetik meg a látogatók.

Az esemény szabadon látogatható minden érdeklődő számára, azonban elsősorban az Enteriőr & Event Stylist, Lakberendező szakjaink iránt érdeklődőknek, szakmabelieknek, avagy pályamódosítás előtt álló érdeklődőknek szól! A diplomavédésekre szeretettel várunk, regisztrálj űrlapunkon!

Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

jobbrafel nyíl