Pálóczi Blanka / Vizsgamunka
Pálóczi Blanka / Vizsgamunka
2024. JANUÁR 30., KEDD, 16:00
2024. JANUÁR 30., KEDD, 16:00

Enteriőr személyes és online nyílt nap

helyszín ikon
KREA Design Iskola; Budapest, 1051, Október 6. utca 18. Félemelet, Kapukód: 31

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

Az ENTERIŐR képzéseink után profi tervező leszel, aki a téralkotás, extravagáns styling, 3D látványtervezés eszköztárát rendelkezik. ENTERIŐR képzéseinken végzett tervezők profi látványt, trendi stíluskoncepciót, és emberközpontú tereket alkotnak a különböző enteriőrökben és eventeken. Milyen egy piacképes portfólió? Mitől lesz extravagáns egy stylingkoncepció? Milyen a konceptuális tervezői szemlélet? Lakberendezés? Belsőépítészet? Enteriőr & Event stylist? Mi a különbség a területek közt? Ismerd meg a 3. éves enteriőr szakos hallgatóink professzionális terveit!

AZ ESEMÉNY PROGRAMJA

A KREA Enteriőr Designer - Belsőépítész szak 3. évfolyamának nyílt vizsgáján megismerheted tematikánk egyedülállóságát, hallgatóink portfólióinak minőségét és sokszínűségét. A hajóétterem terve egy etno világból és Budapest belvárosa, a Római-part és a Dunakanyar adta kulturális lokációból indul ki. Az egyéni tervezői hangvétel a hallgatóknál egy teljesen különböző látványt eredményez, amely kulturálisan és szakmailag is releváns belsőépítészeti minőséget hoz létre.

Téma: Etno úszó étterem;
Konzulens tanárok: Hitka András, Zengővári Attila

Tudj meg mindent ENTERIŐR szakjainkról és nyerj betekintést a képzés mindennapjaiba egy személyes vizsgaprezentáció alkalmával! A prezentációk után lehetőséged lesz személyesen kérdezni szakmenedzsereinktől és tájékozódhatsz képzéseinkről!

Az online eseményre regisztrálóknak linket küldünk a belépéshez! Online eseményünk élőben kerül közvetítésre, felvétel nem készül róla.

Nem tudsz eljönni személyesen, vagy szeretnél felkészülten érkezni a nyílt napra? Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

ENTERIŐR SZAK KÉPZÉSEI:

  • Enteriőr Designer - Belsőépítész - Felsőszintű
  • Enteriőr & Event Stylist - Felsőszintű
  • Design & Brand Menedzser - Mesterszintű
  • Lakberendező - Középfokú

Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

jobbrafel nyíl