Vig-Rövid Petra / Diplomamunka
Vig-Rövid Petra / Diplomamunka
2024. FEBRUÁR 2., PÉNTEK, 14:00
2024. FEBRUÁR 2., PÉNTEK, 14:00

Divat személyes nyílt nap

helyszín ikon
KREA Design Iskola; Budapest, 1051, Október 6. utca 18. Félemelet, Kapukód: 31

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

A DIVAT képzéseink után saját márkát hozhatsz létre, vagy produkciók jelmeztervezője lehetsz! A KREA az a hely, ahol megvalósíthatod a céljaidat, és profi szakemberré válhatsz a választott szakterületen. Fashion, vagy jelmez? Mi az a rebranding? Milyen egy piacképes férfikollekció? Mitől lesz trendi nemzetközi és hazai szinten is egy kollekció? Less be a kulisszák mögé a divattervező 3. évfolyam munkáin keresztül!

AZ ESEMÉNY PROGRAMJA

Érdemes eljönnöd, hiszen megismerheted hallgatóink kreatív és koncepcionális gondolkodását, a tervezési folyamatot és a megvalósult darabokat, amiket keresztül láthatod milyen szintre jutsz el a képzésünkön. Megismered, hogy az egyedi tervezői képzeletből hogyan bontakoznak ki a konkrét öltözékek, divatkollekciók. A KREA nagy hangsúlyt fektet a tervek megvalósítására és a brandépítésre, aminek folyamatába most betekinthetsz nyílt napunkon.

Téma: Re-branding, kollekciótervezés;
Konzulens tanárok: Anda Emília, Benus Dani

Tudj meg mindent DIVAT szakjainkról és nyerj betekintést a képzés mindennapjaiba egy személyes vizsgaprezentáció alkalmával! A prezentációk után lehetőséged lesz személyesen kérdezni szakmenedzsereinktől és tájékozódhatsz képzéseinkről!

Nem tudsz eljönni személyesen, vagy szeretnél felkészülten érkezni a nyílt napra? Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

DIVAT SZAK KÉPZÉSEI:

  • Divat- és Jelmeztervező - Felsőszintű
  • Fashion Brand Designer - Mesterszintű

Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

jobbrafel nyíl