Sütő Anna / Diplomamunka
Sütő Anna / Diplomamunka
2024.06.11., KEDD, 10:00 órától
2024.06.11., KEDD, 10:00 órától

BELSŐÉPÍTÉSZ NYÍLT DIPLOMAVÉDÉS

helyszín ikon
KREA Design Iskola; Budapest, 1051, Október 6. utca 18., félemelet, Kapukód: 31
A jövő diplomamunkái és profi portfóliók
Nyílt diplomavédések a KREA-ban
Enteriőr Designer Belsőépítész szak diplomatémái: Körszálló átalakítása - ConseptHostel, ApartHostel tervezési projektek

A diplomatervezés idén a városi közösségek, a 150 éves Budapest és a sokszínűértékek köré épült. Hallgatóink izgalmas és progresszív megoldásokkal rukkoltak elő komplex styling, design koncepció tekintetében és innovatív belsőépítészeti tervezési programokat valósítottak meg.Feladatuk egy olyan ConceptHostel, illetve ApartHostel megalkotása volt, amely a közösségi élmények, társadalmi jelenségek és megoldandó problémák köré épül. A projekt célja, hogy a fiatalok, az oktatás, a mobilitás és az otthon érzése központi szerepet kapjon a tervezés során. A terveken aConceptHostel, illetve ApartHostel  olyan mini városként funkcionál, amely egyszerre szolgálja a társadalmi szerepvállalás és az oktatás céljait és összekapcsolja a művészeteket a mindennapokkal.

Vizsgabizottságunk a szakma legjobbjaiból áll össze, akik közül sokan nívós oktatóink is egyaránt: Szilágyi Balázs építész; Hitka András designer, belsőépítész; Simon Edit enteriőrstylist; Zengővári Attila designer, belsőépítész, 3D artist; Leichtman Erna antropológus; Molnár Szilvia művészettörténész; Bihary Sarolta DLA építész, a KREA enteriőr szakvezetője.

Diplomázó hallgatóink: Darányi Dorottya, Dobár Éva, Fellegi Lili Hanna, Gaál Gerda, Gergics - Boar Fanni Kitti, Kancsár Lilla, Kecskeméti Kincső, Kopacz Emőke Gyöngyvér, Kovács Adrienn, Masszi Fanni, Nagy Liliána, Verbai Rita.

AZ ESEMÉNY PROGRAMJA

A 10:00 órától egész nap nyílt eseményen a KREA 2024-ben diplomázó Enteriőr Designer - Belsőépítész csapatának diplomáit és portfólióit tekinthetik meg a látogatók.

Az esemény szabadon látogatható minden érdeklődő számára, azonban elsősorban az Enteriőr Designer - Belsőépítész szakunk iránt érdeklődőknek, szakmabelieknek, avagy pályamódosítás előtt álló érdeklődőknek szól! A diplomavédésekre szeretettel várunk, regisztrálj űrlapunkon!

Nézd meg az online szaktájékoztatónkat!

jobbrafel nyíl