Ördögh László

tervezőgrafikus
owner
@ Graphasel Design Studio
@

Szakterületem a branding és a kommunikációs dizájn. Tervezőgrafikusként kezdtem pályámat, majd megalapítottam a Graphasel Design Studio-t Drozsnyik Dáviddal közösen. Mai napig art director feladatokat látok el a csapatban az ügyvezetés mellett. Szeretem a teljesen szokatlan projekteket, amelyek ágazatok közötti gondolkodást igényelnek.

Miért szeretsz a KREA-n tanítani? 

A KREA egy tökéletes műhely izgalmas gondolatkísérletek megvalósításához. Az elhivatott kollégák és hallgatók mindig meglepnek friss látásmódjukkal, ami szakmailag feltölt és inspirál.

Mi a tervezői hitvallásod? Számodra mi a tervezés esszenciája?

Egy márka megalkotásának folyamata, egy interaktív társasjátékhoz hasonlít. Megbízónkkal közösen megkeressük, hogy a leendő arculat milyen személyiségjegyekkel rendelkezik, milyen értékeket képvisel, kihez szól és milyen hangnemben. Egy őszinte és önazonos brand hitelesen tudja elmesélni történetét verbálisan és vizuálisan egyaránt. Célunk, hogy szerethető tulajdonságokkal felruházott identitást hozzunk létre, amely pontosan pozícionálható a versenytársak között.

Mi az oktatói hitvallásod? Mit szeretnél átadni a hallgatóknak? 

A tanítás egy kölcsönhatás, amely az oktatóra is hat. Nem szeretnék tudást átadni, hanem inkább közösen megoldásokat találni, amiből tanulságokat lehet levonni.

Milyen mentori útravalót adnál a hallgatóknak? Hogyan tudnád inspirálni a jövő tervezőit?

Ne kövesd a trendeket és a dogmákat! Kísérletezz és találj őszinte választ egy problémafelvetésre!

TANTÁRGYAK, AMELYEKET TANÍT

Grafika
Arculattervezés
UI/UX
Arculattervezés
No items found.
No items found.
modal bezárás ikon