Balogh Péter

Senior UI/UX Designer
@ Dot Creative
@

UI/UX Design koordinátor vagyok a Dot Creative-nál. Koordinátorként nagyon fontosnak tartom azt, hogy a legnagyobb összhangban tudjunk együtt dolgozni, mert mindig fontos volt számomra, a csapatmunka és a közös cél.

Miért szeretsz a KREA-n tanítani? 

KREA alumniként már sokat játszottam azzal a gondolattal, hogy nagyon jó lenne itt tanítani majd egyszer. Szeretem azt, hogy úgy tanulhatnak a diákok, mintha már egy éles helyzetben lennének a való életben. A tanítási módszerembe is beépítem ezt.

Mi a tervezői hitvallásod? Számodra mi a tervezés esszenciája?

Hogy az elborult agyszüleményem egyszer csak életre kel és megmozdul. :)

Mi az oktatói hitvallásod? Mit szeretnél átadni a hallgatóknak? 

Számomra fontos, hogy a diákokat bátorságra tanítsam és ne féljenek kipróbálni új dolgokat, mert sokszor a legelvetemültebb ötletekből születnek nagyon jó melók. (feszegessék a kreatív határokat) Amíg az iskolában tanulnak addig erre van idejük. Igyekszem elsősorban nem a megoldást adni nekik, hanem egy biztos támaszt amire kreatívan építkezhetnek. Persze az határidők betartását szigorúan veszem.

Milyen mentori útravalót adnál a hallgatóknak? Hogyan tudnád inspirálni a jövő tervezőit?

Legyetek bátrak, és szálljon el a képzeletetek. Ne féljetek az akadályoktól. Akkor sem, ha freelancer-ként kezditek a pályát. Ügynökségnél hallgassátok meg azok véleményét is, akik nem szakmai beliek, mert rengeteg megvalósítható ötlet származhat tőlük, és nem utolsó sorban mindig legyetek önmagatok és élvezzétek azt amit csináltok akkor is ha a projekt nem áll közel hozzátok.

TANTÁRGYAK, AMELYEKET TANÍT

Grafika
UI design alapok
Web design
No items found.
No items found.
No items found.
modal bezárás ikon