Balázs Gabriella

tervezőgrafikus, illusztrátor
owner
@ Gabril Creatvie
@

Mióta az eszemet tudom imádok rajzolni, és alkotni. A rajz szeretete befolyásolt a pályaválasztás során, és terelt végül az építészet után a grafika területére. 2009-ben a KREA Design Iskola tervezőgrafika szakán végeztem. Már a KREA-s éveim alatt sikerült bekerülnöm egy reklámügynökséghez, ahol nagy gyakorlatot szereztem a grafika számos területén. Több mint tíz éves reklámügynökségi tapasztalat megszerzése után jelenleg a saját vállalkozásomban dolgozom. Az elmúlt években elkészült munkáimat számos pályázat szakmai díjjal ismerték el. A tervezés során mindig törekszem arra, hogy valami újat, és egyedit alkossak.

Miért szeretsz a KREA-n tanítani?

Mindazt, amit az elmúlt évek alatt szakmailag megtapasztaltam tovább adhatom a jövő tervezőinek. A KREA mind szakmailag, mind emberileg nagyon sokat adott a pályafutásom során. A KREA-n a tanárok nagy elhivatottsággal adják át tudásukat. Szeretem ezt a közeget mert éltet, és inspirál.

Mi a tervezői hitvallásod? Számodra mi a tervezés esszenciája?

Igazán jól tervezni csak nagy elhivatottsággal lehet. Ha az ember szívvel-lélekkel csinálja azt nap mint nap. Én így dolgozom, és minden egyes új munka új kihívás számomra. Azért, hogy minden munkát a legmegfelelőképp oldjam meg, fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, a frissülő trendek ismeretét, és annak elsajátítását.

Mi az oktatói hitvallásod? Mit szeretnél átadni a hallgatóknak?

Igyekszem átadni mindazt a tudást, és gyakorlati tapasztalatot, amit az elmúlt években megszereztem. Fontosnak tartom, hogy a hallgatók olyan szakemberektől tanulhatnak, akik a mai napig gyakorolják a szakmájukat. Ezáltal olyan tapasztalatot tudnak átadni hallgatóik számára, amit szakmai útjuk során hasznosítani, és majd kamatoztatni tudnak. Azt gondolom, hogy ez a fejlődés egyik leghatékonyabb formája.

Milyen mentori útravalót adnál a hallgatóknak? Hogyan tudnád inspirálni a jövő tervezőit?

Azt gondolom, ha valaki kellőképp kitartó és alázatos a szakmával szemben az később meghozza a gyümölcsét. Ne a hirtelen jött sikerre törekedjünk, hanem a fokozatos magabiztos tudás elsajátítására, ami hosszú távon folyamatos sikerre vihet egy tervezőt. Folyamatosan törekedni kell a legjobb terv, tervek elkészítésére, amelyek megállják a helyüket a piacon, és emellett garantálják az ügyfél elégedettséget.

TANTÁRGYAK, AMELYEKET TANÍT

Grafika
Betűkompozíció
Kreatív grafikai kurzus
UI/UX
Illusztráció
No items found.
No items found.
modal bezárás ikon