Kíváncsi vagy mitől lesz sikeres egy KREA-ban végzett designer? Hogyan épülnek fel egyedi oktatási módszereink és mit fogsz tanulni, ha hozzánk jelentkezel? Szeretnél belekóstolni egy KREATÍV KÖZEG mindennapi életébe?

Gyere és nézz be hozzánk személyesen, ahol lehetőséged van nyílt órákon részt venni, majd egy finom kávé mellett a KREA CAFÉ-ban kérdezni a szakvezetőktől és szakmenedzserektől!

 

Kíváncsi vagy mitől lesz sikeres egy KREA-ban végzett designer? Hogyan épülnek fel egyedi oktatási módszereink és mit fogsz tanulni, ha hozzánk jelentkezel? Szeretnéd látni hallgatói munkákon keresztül mire leszel képes, ha a KREA csapatához fogsz tartozni?

Nézd vissza most a KREA online tájékoztatóit, és tudj meg mindent az induló szakokról, majd add be jelentkezésed 2023. május 19-ig!

Online est Belovai Nóra, make-up artist-tal, aki meghódította Európát!

Hogyan lehet kitörni a klasszikus értelemben vett sminkelés kereteiből? Hogyan találhatod meg az igazi hangodat a sminkelésben? Érdekel, hogyan sajátítják el gyakorlatban a tanultakat az Smink szakos hallgatóink?

A Best of KREA online beszélgetés sorozatunk következő részében a Smink szakunk kerül a reflektorfénybe, és Belovai Nórával, volt divatsminkes hallgatónkkal beszélgetünk, aki rendkívüli hazai és külföldi szakmai sikereket tudhat magáénak.

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

AZ ÁLMOD, HOGY SMINKES LEGYÉL ÉS A LEHETŐ LEGALAPOSABB TUDÁSRA SZERETNÉL SZERT TENNI FELSŐOKTATÁSI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT? NÉZD MEG AZ ÁLMOD, HOGYAN VÁLHAT VALÓSÁGGÁ!

Időpont: december 15. 17.00

Helyszín: ONLINE

REGISZTRÁLJ ITT! 

Nézd vissza a KREA Online tájékoztatóit az alábbi videókban:

ENTERIŐR: https://vimeo.com/487587738

GRAFIKA: https://vimeo.com/487595481

WEB: https://vimeo.com/490666958

DIVAT: https://vimeo.com/489753548 (Stylist szakok 53:29-tól!)

FOTÓ: https://vimeo.com/487620734

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM