szakvezetőnk az Yves Saint Laurent képviselője
2017. február. 16.

Tégely Laurát választották az Yves Saint Laurent magyarországi sminkmesterének, a márka divatsmink képviselőjének! Az örömhír apropóján interjút készítettünk a KREA szakvezetőjével.

Óriási lehetőség és szakmai siker. Mit érzel most?

Természetesen örülök. :)

Mesélnél az álompozícióról és a munkakörről?

Az YSL magyarországi képviselőjeként részt veszek kiemelt szépség eseményeiken, képzést tartok a márka szépségtanácsadóinak és ami nagyon inspiráló számomra, a külföldi képzéseiken fejlesztem tudásom, ahol Tom Pecheux, az új creative directortól lesz lehetőségem tanulni.

A YSL márka üzenete mennyire testhez álló számodra?

Abszolút. Az YSL egy luxus márka, kifinomult textúrákkal, ami a munkáimban elengedhetetlen, de ugyanakkor megjelenik benne a vagányság, a lendület és az izgalmas tökéletlenség, titokzatosság.  Folyamatos bátorítást kapok a színeitől, ami olykor megdöbbentően hat az emberekre. Nem véletlen, hogy az idei szezon kulcsszava a ’Shock’.

Egy ennyire meghatározó brand képviselőjének lenni felelősség. Mi jelenti majd számodra a legnagyobb kihívást?

Szerencsére teljes mértékben önmagamat adhatom, testhez álló feladatokat kapok. Minden lehetőséget kihívásnak fogok fel, de ami a legnehezebb az önmagam felé állított elvárásnak eleget tenni.

 Mi lesz az első munkád/feladatot az YSL divatsminkeseként?

Tanulnom a termékekről. :)

Felléphetsz innovátorként, lesz alkalmad az újításra?

Termékek felhasználásban, kommunikálásában, vagy ahogy a saját anyagaimban megjelenik az YSL érzés természetesen szabad kezet kapok. Az innováció, ami cég szinten számít a kreatív vezetőnk feladata.

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA