Professzionális smink - Online nyílt nap
2022. december. 15.

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

AZ ÁLMOD, HOGY SMINKES LEGYÉL ÉS A LEHETŐ LEGALAPOSABB TUDÁSRA SZERETNÉL SZERT TENNI FELSŐOKTATÁSI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT? NÉZD MEG AZ ÁLMOD, HOGYAN VÁLHAT VALÓSÁGGÁ!

Időpont: december 15. 17.00

Helyszín: ONLINE

REGISZTRÁLJ ITT! 

Forgatások, fotózások, színpadi produkciók világa vonz vagy szalonban képzeled el magad? Nálunk lehetőséged van azt tudást megszerezni, amivel a legjobbak közé kerülsz szakmában. A tájékoztató előadás során Tégely Laura mesél majd arról, hogy mi várható nálunk ebben az izgalmas 3 félévben.

Early Bird akció a 2023. februárban induló professzionális sminkes képzésünkre! ???? A december 9-ig jelentkezőknek 50 000 Ft kedvezményt biztosítunk a képzés teljes árából. JELENTKEZZ MOST!

A Professzionális Sminkes képzésünk magába foglalja a divatsmink, filmes smink, színpadi smink és a sfx ismereteket, mindemellett kiegészül olyan szépészeti ággal, mint a szemöldök és szempilla design. Az egyedülálló módszertannak köszönhetően, nem csak a sminkelés technikáját sajátítod el, hanem megtanulsz művészi koncepcióban gondolkodni az emberi arcról. Felkészít a divatfotózások, a divatbemutatók, a filmek és a különböző produkció a műfajának megfelelő professzionális sminkek elkészítésére. 

Professzionális Smink szakról bővebben itt olvashatsz!

Munka: Szénási Liza

Fotó: Vágó Csaba

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA