Best of KREA - Smink - Belovai Nóra
2023. január. 21.

Online est Belovai Nóra, make-up artist-tal, aki meghódította Európát!

Hogyan lehet kitörni a klasszikus értelemben vett sminkelés kereteiből? Hogyan találhatod meg az igazi hangodat a sminkelésben? Érdekel, hogyan sajátítják el gyakorlatban a tanultakat az Smink szakos hallgatóink?

A Best of KREA online beszélgetés sorozatunk következő részében a Smink szakunk kerül a reflektorfénybe, és Belovai Nórával, volt divatsminkes hallgatónkkal beszélgetünk, aki rendkívüli hazai és külföldi szakmai sikereket tudhat magáénak.

Nóra a KREA-ban smink- és személyi styling szakon tanult, majd Londonban, a Metropolitan University-n kortárs kurátorként diplomázott, ahol a progresszív esztétikai stílus és divat szerelmese lett. Az első igazán mérvadó anyaga a Schön! magazinban jelent meg, ahol összeért a sminkelés és a kurátori vénája. Azóta több nemzetközi platformmal és magazinnal is dolgozott, mint a TUSH, Numero Russia, Hypebeast és Vision China, csak hogy néhányat említsünk. Nóra már Berlinben is élt, ahol megtanulta, mennyire taktilis - hogy a sminkelés nála legtöbbször az érintéssel kezdődik. Hazaköltözése óta itthon reklámfilmekben és fotózásokon dolgozik, de nyitva tartja a külföldi ajtókat is - nemrég egy Gucci bemutatón is dolgozott!

A sminkes szakmai jelenéről, karrierről és utazásokról Nemes Mara főigazgatónk és Tombor Sarolta Smink szakvezetőnk beszélgetnek majd vele.

Professzionális Smink szakról bővebben itt olvashatsz!

Megtetszett a KREA? Jelentkezz hozzánk a következő tanévre!

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA