KREA START – FÓKUSZBAN A FELVÉTELI
 
Érdekel a grafika és a digitális design világa? Szeretnéd jobban megismerni, miről szól a grafikus szakma? Szeretnél sikeres felvételi vizsgát tenni?
PRÓBÁLD KI MAGAD A KREA START PROGRAMJÁN!

JELENTKEZZ MOST!

A Témákra (I. Grafika, II. Rajz) külön-külön és együtt is lehet jelentkezni! 

Miért sikeresek a KREA diplomák a szakmai közegben? Hogyan lesz a diplomából megvalósult projekt? Hogyan segíti a KREA tanári csapata a fiatal pályakezdőket? Megtudhatod, ha visszanézed Best of KREA videónkat!

Óriási sikert hozott a KREA Brand Designer diploma Varga Bálintnak! Ismerd meg Bálint szerethető személyiségét és munkásságát!

A Best of KREA online esemény sorozat következő vendégei Tóth Melinda (@Daigeworld) és Varga Viktória (@VIKTORIAVARGABudapest) két egykori KREA-ban végzett hallgatónk, akiket 2022-ben a GLAMOUR - Women of the Year díjátadón az "Év Divattervezője" kategóriában jelöltek.  Ha érdekel, hogy lesz valakiből sikeres divattervező és hogyan alakul ki a saját brand, akkor tarts velünk és kattints a lenti videóra!

A Best of KREA est vendége Sztvorecz Milán, a DOT Creative ügynökség design director-a és a KREA Web & UI/UX szak szakvezetője, valamint Mészáros Anett, UI/UX designer, aki már a diplomájával elnyerte a szakma elismerését. Jelenleg a Cozycozy start-up cégnél dolgozik, product designerként.

Mi a sikeres KREA-s UI/UX designer titka? Milyen lehetőségek várnak a hallgatókra a KREA után? Hogyan kell felkészülni a szakmai kihívásokra a diploma után? Mit jelent a szakmában az up-to-date? Miért van jelentősége, hogy hol és kiktől tanul, aki ezt a szakmát szeretné űzni?

Miért sikeresek a KREA-ban végzett belsőépítészek? Hogyan lehet kiaknázni a szakma sokrétűségét? Hogyan indul egy karrier a diploma után? Megtudhatod, ha velünk tartasz!

A Best of KREA esténk vendége Bihari Sarolta DLA, építész, belsőépítész a KREA enteriőr szak tanszékvezetője és tanítványai, Musch Hanna, Nagy Irisz és Klément Éva. A beszélgetés érinti a KREA egyedülálló tematikáját, különleges tanári csapatát, ízelítőt ad, mit jelent a konceptuális tervezői gondolkodás. Az Alumnik megosztják velünk, hogy a szakmai életben mennyire segíti őket a KREA-ban megszerzett tudás, hogyan engedi kibontakoztatni tehetségüket, milyen kihívásokkal találkoztak a pályájuk elején.

Online est Belovai Nóra, make-up artist-tal, aki meghódította Európát!

Hogyan lehet kitörni a klasszikus értelemben vett sminkelés kereteiből? Hogyan találhatod meg az igazi hangodat a sminkelésben? Érdekel, hogyan sajátítják el gyakorlatban a tanultakat az Smink szakos hallgatóink?

A Best of KREA online beszélgetés sorozatunk következő részében a Smink szakunk kerül a reflektorfénybe, és Belovai Nórával, volt divatsminkes hallgatónkkal beszélgetünk, aki rendkívüli hazai és külföldi szakmai sikereket tudhat magáénak.

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

AZ ÁLMOD, HOGY SMINKES LEGYÉL ÉS A LEHETŐ LEGALAPOSABB TUDÁSRA SZERETNÉL SZERT TENNI FELSŐOKTATÁSI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT? NÉZD MEG AZ ÁLMOD, HOGYAN VÁLHAT VALÓSÁGGÁ!

Időpont: december 15. 17.00

Helyszín: ONLINE

REGISZTRÁLJ ITT! 

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

FASHION STYLIST SZAK – A LEGMAGASABB SZÍNTŰ STYLIST KÉPZÉS, AHOL EGY MENŐ ÉS KREATÍV KÖZÖSSÉG TAGJA LESZEL!

Időpont: 2022 december 13. kedd 16.30

Helyszín: ONLINE

REGISZTRÁLJ ITT!

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

GRAFIKA SZAK – A HELY, AHOL MINDENT ELÉRHETSZ!

Időpont: 2022. december 12. hétfő 16.30

Helyszín: ONLINE 

REGISZTRÁLJ ITT!

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

UI/UX DESIGN SZAK – AHOL A LEGMAGASABB SZINTŰ KÉPZÉST KAPOD!

Időpont: 2022. december 5. hétfő 16.30

Helyszín: ONLINE 

REGISZTRÁLJ ITT! 

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

DIVATTERVEZŐ SZAK –  AHOL MEGALAPÍTHATOD A SAJÁT MÁRKÁD!

Időpont: 2022. december 2. péntek 16.30

Helyszín: ONLINE

REGISZTRÁLJ ITT!

Kíváncsi vagy mitől lesz sikeres egy KREA-ban végzett designer? Hogyan épülnek fel egyedi oktatási módszereink és mit fogsz tanulni, ha hozzánk jelentkezel? Szeretnéd látni hallgatói munkákon keresztül mire leszel képes, ha a KREA csapatához fogsz tartozni?

Nézd vissza most a KREA online tájékoztatóit, és tudj meg mindent az induló szakokról!

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM