Rendkívüli zárvatartás
2020. március. 13.

Kedves Érdeklődők!

A világjárvánnyá fajult, és Magyarországot is érintő koronavírus-helyzetre való tekintettel a KREA Design Iskola rendkívüli zárva tartást rendelt el előreláthatólag április 3-ig

Amely tárgyaknál lehetséges, az oktatást igyekszünk távoktatási formában folytatni, illetve a tavaszi szünetet is előre hoztuk. Annak érdekében, hogy a tanév minél kevésbé tolódjon bele a nyári szünetbe, további tanrendi változtatások várhatók, amint az oktatás szokásos menete újraindul.

A KREA március 26-ra tervezett nyílt napja a rendezvényi tilalmakra való tekintettel elmarad, és lehetséges, hogy ez az április 29-i nyílt napunkat is érinteni fogja. Erről további információkkal csak a járványügyi helyzet alakulásának megfelelően tudunk szolgálni. Érdemes azonban követni bennünket, mert az érdeklődők tájékoztatását a közeljövőben igyekszünk online csatornákon keresztül pótolni. 

Az őszi tanévre való jelentkezés 2020. május 15-i határidejét előreláthatólag kitoljuk júniusra, erről további tájékoztatás küldünk hamarosan. A rendkívüli zárva tartás ideje alatt a személyes beiratkozás szünetel, viszont hamarosan induló jelentkezési oldalunkon az online jelentkezés zavartalanul folytatódik. 

A jelentkezéssel és a járványügyi helyzettel kapcsolatos kérdéseitekkel keressetek bennünket a kommunikacio@kreaiskola.hu címen, illetve a KREA központi mobilszámán (+36 70 318 2970), melyeken a rendkívüli zárva tartás alatt is elértek bennünket!

További információkkal jelentkezünk hamarosan, addig is vigyázzatok magatokra!

Üdvözlettel, 

KREA Kommunikáció

 

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA