Online jelentkezés a 2020/21-es tanévre
2020. április. 02.

Kedves Érdeklődők!

Bizonyára a Ti mindennapjaitokat is fenekestül felborította a rendkívüli koronavírus-járvány. A kialakult helyzet a KREA-t sem kerülte el, hiszen iskolaként mi is arra kényszerültünk, hogy bezárjuk kapuinkat, és egyedi megoldásokhoz nyúljunk, hogy az oktatás zavartalanul folytatódjon. Szerencsére a rengeteg kreatív energia, amelyet a falaink között őrzünk, most is a javunkra vált: viszonylag rövid időn belül átszerveztük a naptárunkat, kialakítottuk a távoktatás rendszerét és felállítottuk azokat a csatornákat, amelyeken keresztül folytatni tudjuk a kommunikációt, hogy tanáraink és diákjaink is tovább dolgozzanak kreatív projektjeiken.

Az egyelőre még beláthatatlan időtartamú kijárási tilalom érinti a szeptembertől induló 2020/21-es tanévre való jelentkezést is. A továbbiakban ennek a részleteiről szeretnénk tájékoztatni benneteket.

Mindeddig a jelentkezés (beiratkozás) főképp személyesen történt a KREA-ban, erre most nem lesz lehetőség. Éppen ezért mostantól elindul a KREA Online jelentkezési rendszere.

A jelentkezés menete:

1.     Töltsd ki az online jelentkezési lapot: ONLINE JELENTKEZÉSI LAP

2.     Küldd el a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat (motivációs levél, érettségi bizonyítvány másolata, portréfotó) a titkarsag@kreaiskola.hu címre legkésőbb 2020. június 2-ig a tárgymezőben a név és a megjelölt szak feltüntetésével. Amennyiben a felvételi határidőig nem érettségizel, ezt jelezd az emailben! A dokumentumot ebben az esetben később is bemutathatod.

3.     Ezt követően egy összegben utald el a regisztrációs díjat és tandíjelőleget (15.000 Ft + 55.000 Ft) a Művészeti Krea Kft. (10405004-50526767-84541002, K&H Bank) számlájára legkésőbb 2020. június 2-ig. (Megjegyzésben a  felvételiző nevének feltüntetésével.) Az 55.000 Ft első részlet sikeres felvételi esetén beleszámít a féléves tandíjba, sikertelen felvételi esetén (csak ebben az esetben) visszatérítjük. Ez a regisztrációs díjra nem vonatkozik.

Ha ezek közül mindegyik feltételt teljesítetted, jelentkezésed érvényessé vált. A sikeres felvételihez ezen túl már csak részt kell venned a felvételi vizsgánkon. Az online jelentkezést követően a jelentkezőket emailben értesítjük a felvételi pontos időpontjáról, a felvételi feladatok feltöltésének részleteiről, illetve az egyéb tudnivalókról

Amire számíts:

 Felvételi elbeszélgetés, amelyre előreláthatólag június utolsó hetében kerül sor, a pontos időpontokról a jelentkezést követően tájékoztatunk. Ezen az alkalmon kell prezentálnod a vizsgafeladataidat, illetve elvégezned az esetleges helyben elvégzendő feladatot (az egyes szakok felvételi felvételi vizsgafeladatait keresd a honlapunkon az egyes szakok leírásában!

Az online felvételi vizsga és a vizsgafeladatok feltöltésének menetéről a jelentkezést követően, emailben kapsz részletes tájékoztatást!

A jelentkezéssel és a járványügyi helyzettel kapcsolatos kérdéseitekkel keressetek bennünket a kommunikacio@kreaiskola.hu címen, illetve a KREA központi mobilszámán (+36 20 340 02 97), melyeken a rendkívüli zárva tartás alatt is elértek bennünket!

Annak érdekében, hogy ebben a rendkívüli helyzetben is minél részletesebb tájékoztatást nyújthassunk, az alábbi számokon munkaidőben 10:00 és 16:00 óra között az alábbi szakokról telefonos tájékoztatást nyújtunk:

Enteriőrdesigner/enteriőrstylist – +36 30 798 92 16

Divattervező – +36 20 941 4082

Divatstylist/lakberendező – +36 20 344 4980

Fotográfus/webdesigner – +36 70 456 6548

Grafika – +36 70 318 2970

Smink – +36 70 318 5684

További információkért kövessetek bennünket felületeinken (hírlevél, Facebook, Instagram), addig is maradjatok otthon, és  vigyázzatok magatokra!

Üdvözlettel,

KREA Kommunikáció

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA