Kiadó a KREA Café!
2021. augusztus. 16.

A belváros szívében, a Bazilika, a Lánchíd és a Parlament közelében, a turista- és a banknegyed frekventált területén található újhullámos kávézónk számára keresünk hosszútávú bérlőt. A kávézó helyileg az Október 6. u. 18. szám alatt található, jó állapotban lévő patinás bérház belső udvaráról nyílik. A kávézó beltere 2019-ben készült el, amely a zárva tartások miatt teljesen újszerű, felújított állapotban vehető át. A kávézóhoz teljesen felszerelt konyha tartozik, ahol szendvicsek és pékáruk könnyen elkészíthetők. A kávézó KREA Design Iskolához tartozik, mely a művészeti világban jól ismert branddel rendelkezik - az iskola közel kétszáz fős hallgatósága és tanári kara garantált törzsközösségként szolgál, megkönnyítve ezzel a vendégkör kialakítását.

A helyszín bérlését elsősorban olyanoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek kávézóval, egyfajta szortimenttel és azt ide  át tudják azonnal ültetni - ideális lehet feltörekvő baristák és büfések számára, akik saját vállalkozásukat szeretnék beindítani vagy új helyre áttelepíteni.

A bérlés feltétele, hogy hétköznapokon, iskolaidőben a diákok büfészintű (kávé, szendvics, édesség stb.) kiszolgálása, de a lehetőség van menüztetésre is.

A kávézó kedvező feltételekkel történő kiadásáért cserébe magas színvonalat várunk el a termékek terén.

(Járványhelyzet esetén a bezárás idejére nem számítunk fel bérleti díjat.)

Kapcsolat: keksz.richard@kreaiskola.hu

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA