FÓKUSZBAN AZ IRODATERVEZÉS
2018. október. 17.

A Kinnarps és a KREA közösen kidolgozott tervezési feladatot adott az iskola végzős hallgatóinak. A több hetes előadásokból és workshop-okból álló együttműködés célja volt, hogy a diákok megismerjék a munkahelyek tervezését meghatározó trendeket. Megtanulják, hogy a kutatással átszőtt munka hogyan emelheti a végső terveik színvonalát.

A Paukovics Gábor concept manager (Kinnarps), Bihary Sarolta építész (Narmer) és Oláh Nikolett belsőépítész (PONT co.lab) által irányított komplex tervezési folyamat zárásaként három tervezőcsapat mutatta be munkáját a zsűrinek. Nagy volt a prezentáció tétje, hiszen a verseny fődíja egy álom utazás volt, ugyanis a nyertesek a milánói design vásárra látogathatnak el a Kinnarps jóvoltából.

Természetesen a nyereményen kívül a prominens szakmai szűri jelenléte is nagyban motiválta a tervezőket.  Martinkó József az Octogon Magazin főszerkesztője, Bihary Sarolta és Demeter Nóra építészek, Oláh Nikolett belsőépítész, Dr. Dúll Andrea környezetpszichológus, Paukovics Gábor Kinnarps market development & concept manager is véleményezte a hallgatók irodaterveit. Az építészek és szakma jeles képviselői azon túl, hogy építő jellegű észrevételekkel és izgalmas kérdésekkel is visszajeleztek a pályaművekre, kerekasztal-beszélgetés keretében is kifejtették véleményüket a jövő irodáiról.

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA