Webtervező középszintű
a képzésről

A mindened a honlaptervezés? Érdekel az applikációfejlesztés? Otthon érzed magad a digitális felületek között és lázba hoznak az egyszerre okos és látványos vizuális megoldások?

Ha szeretnéd elsajátítani és magabiztosan használni a digitális világ eszköztárát, akkor várunk szeretettel a KREA webtervező szakján, ahol a tudást az alapoktól tanulod meg a designszakma legizgalmasabb képviselőitől! Tanulj nálunk, és az itt megszerzett tudást szakmai életed számos területén hasznosíthatod majd!

Nézd vissza a 2023/24. tanév online tájékoztatóját, amelyben Nemes Mara igazgatónk, illetve Sztvorecz Milán szakvezetőnk részletesen bemutatják neked a Webtervező és UI/UX Designer szakjainkat:

Megszerezhető végzettség minősítése
Webtervező magániskolai (nem állami) magyar és angol nyelvű középszintű tanúsítvány
Alkalmak
3x3-6 óra
Időpontok
16.30-21.15
Képzési idő/hét
2 félév
Összes óraszám
~300-350
Képzési díj
450.000 Ft+áfa / félév. A félévente fizetendő képzési díj az infláció mértékétől függően változhat.
felvételi követelmények
 • JELENTKEZÉS MENETE
 • 1. ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE

  Az alábbi dokumentumok elküldése a titkarsag@kreaiskola.hu címre:

  2. Érettségi bizonyítvány. (Amennyiben a felvételi időpontjáig nincs meg, elegendő bemutatni a szeptemberi tanévkezdéskor.)

  3. Motivációs levél. Tartalma: személyi adatok, iskolai tanulmányok, esetleges szakmai előélet, a szak választásának indoklása, kedvenc hazai és nemzetközi tervezők, szakmai fórumok és médiumok ismertetése, egyéni jövőkép bemutatása.
  Terjedelme: maximum 2db A4-es oldal

  4. Regisztrációs díj + tandíj I. részlet (helyfoglaló) befizetése a Művészeti KREA kft. bankszámlaszámára (10405004-50526767-84541002, K&H Bank)

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT A JELENTKEZÉS MENETÉRŐL ITT TALÁLSZ!

   

 • FELVÉTELI KÖVETELMÉNYEK A WEBTERVEZŐ KÉPZÉSRE
 • felvételi feladatokat a felvételi elbeszélgetés előtt 3-5 nappal digitalisan el kell küldeni, valamint a felvételi elbeszélgetésre az eredeti munkákat (amennyiben print vagy papír alapú) el kell hozni! A felvételi elbeszélgetés időpontjáról és a felvételi feladatok elküldtéséről további információkat a jelentkezés leadását követően küldünk!

  A feladatok megoldásához nem szükséges semmilyen előzetes tudás. A felvételi bizottság a jelentkező kreativitására, vizuális látásmódjára és gondolkodására kíváncsi.

   

 • FELVÉTELI FELADATOK
 • 1. A felvételizők feladata elkészíteni minimum 2 képernyőt egy főzős applikációhoz, amit aztán a felvételi beszélgetésen be kell mutatni prezentáció formájában, és ismertetni kell a mögöttes koncepciót, a tervezés menetét és a technikai információkat (platform, felbontás, használt szoftverek, stb).

  Min. 2db applikáció képernyő elkészítése:

  - 1 login képernyő

  - 1 szabadon választott képernyő (listaoldal, recept, stb.)

  2. Felvételi elbeszélgetés és rövid prezentáció. A felvételi egy kötetlen, személyes elbeszélgetésből és a felvételi feladat prezentálásából áll.

  KAPCSOLAT

  További kérdésekkel a szak vagy a felvételi kapcsán keressetek bennünket a +36 70 318 2970 számon vagy a titkarsag@kreaiskola.hu címen!

   

elméleti és gyakorlati tantárgyak
UX alapok
UI alapok
Figma ismeretek
Prototipizálás
Mikorinterakciók
Kommunikációs alapok
Online kommunikációs felületek
Tipográfia
Illustrator
tervezési tárgyak
Landing page
Microsite
Komplex website
Webtipográfia gyakorlatok
Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM