KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

GRAFIKA SZAK – A HELY, AHOL MINDENT ELÉRHETSZ!

Időpont: 2023. május 4. csütörtök 17.00 óra

Helyszín: 1051 Budapest Október 6. utca 18. Félemelet, Kapukód: 31-es

REGISZTRÁLJ ITT!

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

UI/UX DESIGN SZAK – AHOL A LEGMAGASABB SZINTŰ KÉPZÉST KAPOD!

Időpont: 2023. május 3. szerda 17.00 óra

Helyszín: 1051 Budapest Október 6. utca 18. Félemelet, Kapukód: 31-es

REGISZTRÁLJ ITT!

Kíváncsi vagy mitől lesz sikeres egy KREA-ban végzett designer? Hogyan épülnek fel egyedi oktatási módszereink és mit fogsz tanulni, ha hozzánk jelentkezel? Szeretnél belekóstolni egy KREATÍV KÖZEG mindennapi életébe?

Gyere és nézz be hozzánk személyesen, ahol lehetőséged van nyílt órákon részt venni, majd egy finom kávé mellett a KREA CAFÉ-ban kérdezni a szakvezetőktől és szakmenedzserektől!

 

Kíváncsi vagy mitől lesz sikeres egy KREA-ban végzett designer? Hogyan épülnek fel egyedi oktatási módszereink és mit fogsz tanulni, ha hozzánk jelentkezel? Szeretnéd látni hallgatói munkákon keresztül mire leszel képes, ha a KREA csapatához fogsz tartozni?

Nézd vissza most a KREA online tájékoztatóit, és tudj meg mindent az induló szakokról, majd add be jelentkezésed 2023. május 19-ig!

KREA START – FÓKUSZBAN A FELVÉTELI
 
Érdekel a grafika és a digitális design világa? Szeretnéd jobban megismerni, miről szól a grafikus szakma? Szeretnél sikeres felvételi vizsgát tenni?
PRÓBÁLD KI MAGAD A KREA START PROGRAMJÁN!

JELENTKEZZ MOST!

A Témákra (I. Grafika, II. Rajz) külön-külön és együtt is lehet jelentkezni! 

Miért sikeresek a KREA diplomák a szakmai közegben? Hogyan lesz a diplomából megvalósult projekt? Hogyan segíti a KREA tanári csapata a fiatal pályakezdőket? Megtudhatod, ha visszanézed Best of KREA videónkat!

Óriási sikert hozott a KREA Brand Designer diploma Varga Bálintnak! Ismerd meg Bálint szerethető személyiségét és munkásságát!

A Best of KREA est vendége Sztvorecz Milán, a DOT Creative ügynökség design director-a és a KREA Web & UI/UX szak szakvezetője, valamint Mészáros Anett, UI/UX designer, aki már a diplomájával elnyerte a szakma elismerését. Jelenleg a Cozycozy start-up cégnél dolgozik, product designerként.

Mi a sikeres KREA-s UI/UX designer titka? Milyen lehetőségek várnak a hallgatókra a KREA után? Hogyan kell felkészülni a szakmai kihívásokra a diploma után? Mit jelent a szakmában az up-to-date? Miért van jelentősége, hogy hol és kiktől tanul, aki ezt a szakmát szeretné űzni?

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

GRAFIKA SZAK – A HELY, AHOL MINDENT ELÉRHETSZ!

Időpont: 2022. december 12. hétfő 16.30

Helyszín: ONLINE 

REGISZTRÁLJ ITT!

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

UI/UX DESIGN SZAK – AHOL A LEGMAGASABB SZINTŰ KÉPZÉST KAPOD!

Időpont: 2022. december 5. hétfő 16.30

Helyszín: ONLINE 

REGISZTRÁLJ ITT! 

Újabb szakmai elismerés! Szép Tamás illusztrátor hallgatónk diplomája nyerte el 2022-ben az Arany Rajzszög Társaság „Az év diplomamunkájáért” díját. Az idei pályázaton az ország számos egyeteméről és főiskolájáról több mint 100 pályamunka közül választotta ki anonim módon a zsűri a legjobbakat, amivel a KREA immár zsinórban 3. éve hozza el ebben a kategóriában az első helyet. Büszkék vagyunk végzett hallgatónkra, aki az alábbiakban így ír saját munkájának inspirációjáról:

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM