UI/UX - Személyes nyílt nap
2022. november. 29.

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

UI/UX DESIGN SZAK – AHOL A LEGMAGASABB SZINTŰ KÉPZÉST KAPOD!

Időpont: 2022. november 29. kedd 18.00 óra

Helyszín: 1051 Budapest Október 6. utca 18. Félemelet, Kapukód: 31-es

REGISZTRÁLJ ITT!

Tapasztald meg egy menő kreatív közeg feelingjét! Ha jövődet a digitális design területén képzeled el, akkor nálunk a helyed!

Miért érdemes eljönnöd?
Mert megláthatod milyen fontos és érdekes témáról tanulnak már az első éves hallgatóink és megnézheted a 2022. év diplomakiállítását.

Az esemény programja:

USER INTERFACE DESIGN NYÍLT ÓRA: Évközi prezentációkat láthatsz a KREA jelenlegi hallgatóitól. Kíváncsi vagy miről tanulnak ezen az órán? A főbb témák: UI designer personák, explicit gridek, reszponzivitás, design system, Figma használata, tipográfia, ikonográfia.

CAFÉ CHAT: Beszélgess velünk egy jó kávé mellett! Találkozhatsz a szakvezetőkkel, beszélgetünk GRAFIKA és a UI/UX SZAK felépítéséről, szakirányokról, az iskola működéséről, elhelyezkedési lehetőségekről. Mennyi mindent kell tanulnod ahhoz, hogy valóban designer legyél, miben különbözünk a rövid kurzusoktól, mi az igazi fejlődés és siker kulcsa.

MIÉRT A KREA?

  • Mert egy szabad szellemű, hallgatóközpontú iskolában tanulhatsz a szakma legjobbjaitól, és nappali tagozatunkon francia BA diplomát szerezhetsz.
  • Mert már a tanulmányok alatt el tudsz helyezkedni a szakmában!
  • Mert a végzett hallgatóink színvonalas diplomája és portfóliója a legjobb cégekhez ad belépést vagy garanciát sikeres önálló vállalkozások működtetésére. (Zwoelf, IBM, Dot Creative, Duotone BrandBar, Mono Design Studio)
  • Mert hallgatóink tanulmányaik alatt több szakmai pályázaton indulnak és nyernek díjakat. Az egyik legrangosabb hazai pályázaton (Arany Rajzszög) harmadik éve a KREA hallgatója nyeri a legjobb diplomaért járó díjat, más egyetemről vagy főiskoláról érkező közel 100 pályamunka közül.
  • Mert hallgatóink kiemelkedő munkái megvalósulásra kerülnek, mint a FINA VB 2017 arculata, Kék Szalag Vitorlásverseny arculata, Nemzeti Botanikus Kert arculata, az idei Illusztráció szak diplomái közül 3 Könyv már a könyvesboltok polcain is megtalálhatóak.
  • Mert az EGYEDI OKTATÁSI ÉS MENTOR PROGRAMUNK, felkészít szakmai életre, segít elindítani a vállalkozásodat, és lehetőséget ad a kapcsolatépítésre.

Tájékozódj a UI/UX Designer és Grafika szakokról bővebben itt!

Megtetszett a KREA? Jelentkezz hozzánk 2023. február 15-ig a következő tanévre!

Tablók:

Mészáros Anett - UI/UX Designer - Diploma

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA