UI/UX - Online nyílt nap
2022. december. 05.

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

UI/UX DESIGN SZAK – AHOL A LEGMAGASABB SZINTŰ KÉPZÉST KAPOD!

Időpont: 2022. december 5. hétfő 16.30

Helyszín: ONLINE 

REGISZTRÁLJ ITT! 

Ha jövődet a digitális design területén képzeled el, akkor nálunk a helyed! Nézz be kulisszák mögé, megtudhatod, miben különbözünk a rövid kurzusoktól, mi az igazi fejlődés és siker kulcsa.

Az esemény programja:

KOMPLEX WEBDESIGN & CROSS PLATFORM TERVEZÉSI PREZETÁCIÓK 2 ÉVFOLYAMRÓL

1. Téma: meglévő komplex weboldal UI/UX redesignja desktop és mobil nézetben. A végtermék egy high fidelity UI mockup prototípus, amiben minimum 5 screen-nek animációt és/vagy mikrointerakciót tartalmaz.

2. Téma: Cross platform tervezés komplex logo- és arculattervezéssel. A téma egy társadalmi problémára ad választ, nem szimplán mobil applikációt kell tervezni, hanem egy ökoszisztémát, egy olyan platformot, ami képes az okostelefonok mellett például okosórán, desktopon, de akár okostévén is működni. A végtermékek high fidelity UI prototípusok lesznek, platformonként minimum 5-10 képernyővel.

ONLINE SZAKTÁJÉKOZTATÓ: Megismered a UI/UX DESIGNER SZAK teljes felépítését, a komplex módszertanát, és tantárgyi struktúráját. Hallgatói munkákon keresztül megláthatod milyen szintű szakmai tudást kapsz a User interface design és a UX design alapoktól kezdve a legmagasabb szintig, az egyszerű weboldal és applikáció tervezésétől, a komplex cross platform designig. A fent említett UI és UX ismeretek és tervezés mellett, kiemelt témák: a prototyping, az ikonográfia, a Blender, a design system, a sound design, a Webflow és a Figma. Nem marad ki a grafika sem, tanulsz majd logó és arculatelméletet és arculattervezést, tipográfia elméletet és webtipográfiát, illusztrációt és további programokat úgy, mint After Effects, Photoshopot, Illustrátort és InDesignt.

A WEBTERVEZŐ rövid kurzust azoknak ajánljuk, akik betekintést szeretnének a digitiális tervezés világába vagy egy nagyon jó alapot már meglévő szakmájuk mellé, ahol fontos, hogy beszéljék és értsék ennek a világnak a nyelvét. Tudj meg többet itt!

MIÉRT A KREA?

  • Mert egy szabad szellemű, hallgatóközpontú iskolában tanulhatsz a szakma legjobbjaitól, és a nappali tagozatunkon francia BA diplomát szerezhetsz.
  • Mert már a tanulmányok alatt el tudsz helyezkedni a szakmában! A végzett hallgatóink színvonalas diplomája és portfóliója a legjobb cégekhez ad belépést vagy garanciát sikeres önálló vállalkozások működtetésére. (Zwoelf, IMB, Dot Creative, Duotone BrandBar, Mono Design Studio)
  • Mert hallgatóink tanulmányaik alatt több szakmai pályázaton indulnak és nyernek díjakat. Az egyik legrangosabb hazai pályázaton (Arany Rajzszög) harmadik éve a KREA hallgatója nyeri a legjobb diplomaért járó díjat, más egyetemről vagy főiskoláról érkező közel 100 pályamunka közül.
  • Mert hallgatóink kiemelkedő munkái megvalósulásra kerülnek, mint a FINA VB 2017 arculata, Kék Szalag Vitorlásverseny arculata, Nemzeti Botanikus Kert arculata, az idei Illusztráció szak diplomái közül 3 Könyv már a könyvesboltok polcain is megtalálhatóak.
  • Mert az EGYEDI OKTATÁSI ÉS MENTOR PROGRAMUNK felkészít a szakmai életre, segít elindítani a vállalkozásodat, és lehetőséget ad a kapcsolatépítésre.

UI/UX Designer és Grafika szakokról bővebben itt olvashatsz! 

Megtetszett a KREA? Jelentkezz hozzánk 2023. február 15-ig a következő tanévre!

Tablók:

Mészáros Anett - UI/UX Designer - Diploma

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA