PARTNERÜNK AZ ACG
2018. január. 18.

Az ACG ügynökség elsőszámú oktatási partnerének választotta a KREA-t! A világ egyik leghatékonyabb reklámügynökségénél tölthetnek be gyakornoki pozíciót grafikus és webdesigner hallgatóink.

Blaskó Nikolett, az ACG alapítója és Nemes Mara, a KREA igazgatója az ügynökség új irodájának megnyitóján jelentették be, hogy átfogó együttműködést kötnek. A közös mentor- és gyakornoki program mellett az ügynökség szakmai anyagokkal, előadókkal is támogatni fogja a KREA oktatási programját.

Az ACG vezetője személy szerint is elkötelezett a hazai kortárs alkotók jövő generációjának felkarolásában. „Független, vezető pozícióban lévő magyar ügynökségként felelősségünknek tartjuk minden lehetséges eszközzel felhívni a közvélemény figyelmét a tehetséges, fiatal, kortárs hazai alkotókra, támogatni és folyamatosan helyzetbe hozni őket. Elkötelezettek vagyunk a hazai design ügyének segítésében és a kreatív utánpótlás nevelésében, minden eszközzel azon vagyunk, hogy a fiatalok valódi lehetőséget és érdemi tapasztalatot szerezzenek” mondta el Blaskó Nikolett.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország egyik legsikeresebb független ügynökségével működhetünk együtt. Kiváltság, hogy diákjaink ennél a dinamikusan fejlődő cégnél kamatoztathatják tudásukat, próbálhatják ki magukat.

Elismerés számunkra a létrejött partnerség, hiszen oktatási stratégiánk sikerét is igazolja. Bizonyítja, hogy grafikus és brand designer diákjaink már tanulóként rendelkeznek azzal a szintű tudással, ami lehetővé teszi számukra az ügynökségi életbe való ideiglenes betagozódást.

A partnerségnek köszönhetően hallgatóink tanulmányaikkal egy időben kimagasló szakmai lehetőséget kapnak. Megismerhetik az ügynökségi munkafolyamatokat, élő terveken dolgozhatnak, alkalmuk nyílik a kapcsolatépítésre. Tanulóink innovatív munkakörnyezetben szerezhetnek piaci tapasztalatokat, tanulságokat szűrhetnek le, melyek segítségükre lesznek az érvényesülésben. Mindemellett a közös szellemiségnek, célkitűzéseknek hála a gyakorlaton túl a hallgatók tanulmányi előmenetele is támogatva lesz az ügynökség részéről.

A kortárs művészettől áthatott új ACG iroda inspiráló tereiben hamarosan elfoglalják helyüket a KREA grafikus, brand designer hallgatói és biztosak vagyunk abban, hogy nagyszerű projektekről és fejleményről adhatunk hírt a közeljövőben.

Fotók: Álovits Bálint, Bujnovszky Tamás

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA