Hiánypótló magyar branding könyv a KREA tanárától
2020. december. 16.

A KREA korábbi webdesign szakvezetője és a grafikus tanári csapatunk oszlopos tagja, Serfőző Péter hiánypótló szakkönyvet írt, amely öt fejezeten keresztül mutatja be a brand design gyakorlatát a brandingtől az arculattervezésig.

A brandinget sokféle szempontból lehet értelmezni, többek között marketing, sales vagy üzleti szempontból. A “Branding és a vizuális válasz” című könyv 156 oldalas, főleg vizuális fókusszal bontja ki a témát, így a vizuálisan érzékeny, fejlődni vágyó grafikusoknak, marketingeseknek, tanácsadóknak vagy épp arculatterveztetés előtt álló megbízóknak ad lehetőséget a tanulásra, fejlődésre.

A könyvben olvasható öt fejezet végigkíséri az olvasót a branding folyamatából kiindulva, a vizuális elemek jelentésein keresztül az arculattervezés folyamatán. A részletes leírás mellett, szinte minden oldal tartalmaz magyarázó illusztrációt és kép. Az utolsó fejezetben pedig a rövid, kiegészítő információk mellett hasznos eszközt és branding segédletet találunk.

A könyvet Serfőző Péter írta és tervezte, valamint a kiadás is saját erőből a brandguide név alatt történt.

A könyvet az alábbi linken tudjátok megrendelni: https://konyv.brandguide.hu, a szerzőről pedig itt olvashattok részletes portrét.

 

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA