Grafika - Személyes nyílt nap
2022. november. 29.

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

GRAFIKA SZAK – A HELY, AHOL MINDENT ELÉRHETSZ!

Időpont: 2022. november 29. 16.30

Helyszín: 1051 Budapest Október 6. utca 18. Félemelet, Kapukód: 31-es

REGISZTÁLJ ITT!

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

  • Mert megtapasztalod egy menő, kreatív közeg feelingjét! Ha jövődet a grafika design területén képzeled el, nálunk a helyed!
  • Mert megláthatod milyen fontos és érdekes témáról tanulnak már az első éves hallgatóink és megnézheted a 2022. év diplomakiállítását, valamint kérdezhetsz bármit egy kávé mellett szakvezetőinktől és szakmenedzsereinktől.

AZ ESEMÉNY PROGRAMJA:

LOGÓ- ÉS ARCULATTERVEZÉS SZAKELMÉLET NYÍLT ÓRA: Miben egyedülálló a grafika oktatásunk? Mi a titka a díjnyertes diplomáknak? Gyere, hallgasd meg Simon Attila szakvezetőnk különleges előadását! VÁRUNK!

CAFÉ CHAT: Beszélgess velünk egy jó kávé mellett! Találkozhatsz a szakvezetőkkel, beszélgetünk a Grafika szak felépítéséről, a szakirányokról, az iskola működéséről. Milyen szintű szakmai tudást kapsz, az alapoktól a mester szintig? Megtudhatod, mennyi mindent kell tanulnod ahhoz, hogy valóban designer legyél, miben különbözünk a rövid kurzusoktól, mi az igazi fejlődés és siker kulcsa.

MIÉRT A KREA?

  • Mert egy szabad szellemű, hallgatóközpontú iskolában tanulhatsz a szakma legjobbjaitól, és a nappali tagozatunkon francia BA diplomát szerezhetsz.
  • Mert már a tanulmányok alatt el tudsz helyezkedni a szakmában! A végzett hallgatóink színvonalas diplomája és portfóliója a legjobb cégekhez ad belépést vagy garanciát sikeres önálló vállalkozások működtetésére. (Zwoelf, IMB, Dot Creative, Duotone BrandBar, Mono Design Studio)
  • Mert hallgatóink tanulmányaik alatt több szakmai pályázaton indulnak és nyernek díjakat. Az egyik legrangosabb hazai pályázaton (Arany Rajzszög) harmadik éve a KREA hallgatója nyeri a legjobb diplomaért járó díjat, más egyetemről vagy főiskoláról érkező közel 100 pályamunka közül.
  • Mert hallgatóink kiemelkedő munkái megvalósulásra kerülnek, mint a FINA VB 2017 arculata, Kék Szalag Vitorlásverseny arculata, Nemzeti Botanikus Kert arculata, az idei Illusztráció szak diplomái közül 3 Könyv már a könyvesboltok polcain is megtalálhatóak.
  • Mert az EGYEDI OKTATÁSI ÉS MENTOR PROGRAMUNK felkészít a szakmai életre, segít elindítani a vállalkozásodat, és lehetőséget ad a kapcsolatépítésre.

Tájékozódj a Grafika és UI/UX Designer szakokról bővebben itt!

Megtetszett a KREA? Jelentkezz hozzánk 2023. február 15-ig a következő tanévre!

Tablók:

Charalambous Anasztázia - Brand Designer III. évfolyam - Komplex rendezvényarculat

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA