Grafika - Online nyílt nap
2022. december. 12.

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

GRAFIKA SZAK – A HELY, AHOL MINDENT ELÉRHETSZ!

Időpont: 2022. december 12. hétfő 16.30

Helyszín: ONLINE 

REGISZTRÁLJ ITT!

Az esemény programja:

MÁRKAKOMMUNIKÁCIÓ NYÍLT ÓRA: Szeretnéd megismerni a KREA Simon Attila szakvezetőnk által kidolgozott egyedülálló módszertanát? Mi az összefüggés egy márka marketing stratégiája, és vizuális arculata között? Hallgatói prezentációkból megtudhatod! Tarts velünk!

SZAKTÁJÉKOZTATÓ: Megismered a GRAFIKA SZAK teljes felépítését, a választható szakirányokat, és a tantárgyi struktúráját. Hallgatói munkákon keresztül megláthatod milyen szintű szakmai tudást kapsz alapoktól a mester szintig a logó és arculatelmélettől a márkakommunikációig, tipográfia elmélettől a betűtervezésig, arculat és csomagolás tervezéstől a brand design stratégiáig és a különböző kampányokig, a kiskiadványoktól a magazinokig, a figuratervezéstől az egyéni művészi illusztrációig, a weboldal tervezéstől legprofesszionálisabb UI/UX designig.

MIÉRT A KREA?

  • Mert egy szabad szellemű, hallgatóközpontú iskolában tanulhatsz a szakma legjobbjaitól, és a nappali tagozatunkon francia BA diplomát szerezhetsz.
  • Mert már a tanulmányok alatt el tudsz helyezkedni a szakmában! A végzett hallgatóink színvonalas diplomája és portfóliója a legjobb cégekhez ad belépést vagy garanciát sikeres önálló vállalkozások működtetésére. (Zwoelf, IMB, Dot Creative, Duotone BrandBar, Mono Design Studio)
  • Mert hallgatóink tanulmányaik alatt több szakmai pályázaton indulnak és nyernek díjakat. Az egyik legrangosabb hazai pályázaton (Arany Rajzszög) harmadik éve a KREA hallgatója nyeri a legjobb diplomaért járó díjat, más egyetemről vagy főiskoláról érkező közel 100 pályamunka közül.
  • Mert hallgatóink kiemelkedő munkái megvalósulásra kerülnek, mint a FINA VB 2017 arculata, Kék Szalag Vitorlásverseny arculata, Nemzeti Botanikus Kert arculata, az idei Illusztráció szak diplomái közül 3 Könyv már a könyvesboltok polcain is megtalálhatóak.
  • Mert az EGYEDI OKTATÁSI ÉS MENTOR PROGRAMUNK felkészít a szakmai életre, segít elindítani a vállalkozásodat, és lehetőséget ad a kapcsolatépítésre.

Tájékozódj a Grafikus és UI/UX Designer szakokról bővebben itt! 

Megtetszett a KREA? Jelentkezz  2023. február 15-ig a következő tanévre!

Tablók:

Charalambous Anasztázia - Brand Designer III. évfolyam - Komplex rendezvényarculat

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA