Best of KREA - UI/UX - Mészáros Anett és Sztvorecz Milán
2023. január. 22.

A Best of KREA est vendége Sztvorecz Milán, a DOT Creative ügynökség design director-a és a KREA Web & UI/UX szak szakvezetője, valamint Mészáros Anett, UI/UX designer, aki már a diplomájával elnyerte a szakma elismerését. Jelenleg a Cozycozy start-up cégnél dolgozik, product designerként.

Mi a sikeres KREA-s UI/UX designer titka? Milyen lehetőségek várnak a hallgatókra a KREA után? Hogyan kell felkészülni a szakmai kihívásokra a diploma után? Mit jelent a szakmában az up-to-date? Miért van jelentősége, hogy hol és kiktől tanul, aki ezt a szakmát szeretné űzni?

Nemes Mara, a KREA főigazgatója, többek között ezekről témákról faggatja Milánt és Anettet az est első részében, majd a szakmai portfóliójuk bemutatásával mesélnek szakmai sikereikről, a KREA-ban eltöltött éveikről, a legemlékezetesebb projektjeikről. Az est utolsó részében Milánnal beszélget az oktatásban betöltött feladatairól, a tanítás szépségéről, a tanítványoknál elért sikerekről. Milán Anett mentora volt a diploma évében, ennek példáján mesél a mentori felelősségről, és a közös munkáról.

A KREA egyedülálló, legmagasabb szintű képzést ad a UI/UX design területén, ahol nagy hangsúlyt fektet a magas színtű, naprakész tudásra, kiváló grafikai készség fejlesztésére, mély UX kutatási háttérismeretre, valós piaci szituációs feladatokon való szakmai fejlődésre.

Leendő hallgatóink, és érdeklődők, ha inspiráltak a látottak, vár a KREA alkotóközössége és professzionális tanári csapata!

UI/UX Designer és Grafika szakokról bővebben itt olvashatsz! 

Megtetszett a KREA? Jelentkezz hozzánk a következő tanévre!

Tabló:

Mészáros Anett - UI/UX Designer 

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA