2017-es Budapesti FINA VB arculata
2016. április. 18.

A KREA harmadéves hallgatójának Hetsch Ferinek a VizesVB arculata és kampánya nyerte el tetszését a Szervező Bizottságnak, amely a világ egyik legnagyobb sporteseményét szervezi 2017-ben Budapesten.

Hetsh Feri az őszi félévben, olyan arculat és kampány tervezési projektben vett részt, ahol valós piaci szituációkat modelleztek le, több választható tömegrendezvény vizuális látványának megalkotásában. A tervek piaci körülmények közötti megvalósíthatósága alapkövetelmény volt, ez a VizesVB arculat és kampány koncepció, vitathatatlanul bizonyítja ennek teljesülését.

Ez a KREA egyik legfontosabb oktatási metodikája és filozófiája, amit a legújabb projektközpontú továbbképzésein is alkalmaz a szakirányú diplomával rendelkező fiatal designerek számára.

A tervezési metodikánk eredményeként Feri rendelkezik azzal a tervezői kompetenciával, hogy a tanári csapat által kiadott brief alapján EGYEDI GRAFIKAI DESIGN KONCEPCIÓT hozzon létre, és azt következetesen alkalmazza a tervezés minden egyes részletében, mint a komplex arculatterv, a reklámkampány, POS és ambient kampány. A koncepció mindenféle megrendelői nyomás nélkül, szabad szellemben készülhetett, ami különleges lehetőség a mai világban, amikor a megrendelői megfeleltetés korlátozhatja a kreatív alkotóerőt.

,,Ez a siker nemcsak a diáké, hanem a grafika szak tanári csapatának a sikere is, akik mentorként kísérték végig Feri tanulmányait. Kiemelt köszönetet mondok Ördögh László tervezőgrafikusnak, aki az adott téma arculattervezésében volt konzulens, Darázs Bódog és Herbszt László tervezőgrafikusoknak, akik a kampányban voltak a mentorok. Nem utolsó sorban mondok köszönetet Simon Attilának, a Brand Design szak szakvezetőjének és a Brand kommunikáció elméleti atyjának, akinek személyes támogatását is élvezte Feri ebben a hatalmas sikert hozó munkában”- emeli ki Nemes Mara igazgató.

Gratulációnk és elismerésünk mellett Feri a KREA ösztöndíjasa lesz a következő tanévben, bekerül a legsikeresebb hallgatók soraiba, kiemelten helyet kap az iskola kommunikációs csatornáiban. Nem utolsósorban Nemes Mara igazgató fölajánl egy különleges ösztöndíjat Feri számára, amelynek keretében továbbtanulhat a KREA szakspecifikus képzésein. /Bővebben a továbbképzésről./

Reméljük ez a trendi és dinamikus vizuális látvány elnyeri a világhírű sportolók, a magyar és a nemzetközi nagyközönség tetszését.

 

                                                                                   

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA