Kíváncsi vagy mitől lesz sikeres egy KREA-ban végzett designer? Hogyan épülnek fel egyedi oktatási módszereink és mit fogsz tanulni, ha hozzánk jelentkezel? Szeretnéd látni hallgatói munkákon keresztül mire leszel képes, ha a KREA csapatához fogsz tartozni?

Gyere és csatlakozz hozzánk online, ahol lehetőséged van nyílt órákon részt venni, majd meghallgathatod a KREA szaktájékoztatóit, amikből mindenre választ kapsz!

Olvasd el a részletes programokat vagy regisztrálj a lenti linkeken ONLINE nyílt napjainkra! 

Kíváncsi vagy mitől lesz sikeres egy KREA-ban végzett designer? Hogyan épülnek fel egyedi oktatási módszereink és mit fogsz tanulni, ha hozzánk jelentkezel? Szeretnél belekóstolni egy KREATÍV KÖZEG mindennapi életébe?

Gyere és nézz be hozzánk személyesen, ahol lehetőséged van nyílt órákon részt venni, majd egy finom kávé mellett a KREA CAFÉ-ban kérdezni a szakvezetőktől és szakmenedzserektől!

Olvasd el a részletes programokat vagy regisztrálj a lenti linkeken SZEMÉLYES nyílt napjainkra! 

KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

BELSŐÉPÍTÉSZ, ENTERIŐRSTYLIST VAGY LAKBERENDEZŐ SZERETNÉL LENNI? NÁLUNK A HELYED!

Időpont: 2022. november 29. kedd 14.00 és 15.30

Helyszín: 1051 Budapest Október 6. utca 18. Félemelet, Kapukód: 31-es

REGISZTRÁLJ ITT!

A MUNKA HELYE

Hogyan változott meg a munkavégzés helye a 2020-as pandémiahelyzet következtében? Átértékelte-e a home office és az irodai munkatér helyzetét az elhúzódó karantén? Mi lesz az „új norma” a visszaállás során, és mindez milyen kihívások elé állítja a munkaadókat, a munkavállalókat és nem utolsósorban a tervezőket?

A KREA végzős enteriőr designer-belsőépítész évfolyamának hallgatói a négyéves képzésük végén 2021-ben elértek a diplomafeladatuk megvalósításához, amelyet Somlai-Fischer Ádám, a Prezi társapalítója és vezető tervezője előtt kellett megvédeniük. Büszkén állíthatjuk, hogy a KREA-ban idén is kiemelkedő munkák születtek, amelyek egyaránt tanúskodnak szakmai alázatról, alaposságról, valamint kreativitásról.

Hallgatóink diplomafeladata fenntartható közösségi élettér-tervezés volt a szentendrei Pap-szigeti kemping területén. Az alábbiakban a feladatot koordináló tanári közösség ismertetőjét ajánljuk, melyben részletesen bemutatják a tervezési koncepciót, és annak szellemiségét.

Az egyes diplomamunkákról rövidesen egyenként beszámolunk a KREA social media felületein.

Nézd vissza a KREA Online tájékoztatóit az alábbi videókban:

ENTERIŐR: https://vimeo.com/487587738

GRAFIKA: https://vimeo.com/487595481

WEB: https://vimeo.com/490666958

DIVAT: https://vimeo.com/489753548 (Stylist szakok 53:29-tól!)

FOTÓ: https://vimeo.com/487620734

Szeretnél betekintést nyerni a KREA-s hallgatók műhelymunkáiba? Szeretnéd látni diákjaink vizsga prezentációit, hogyan épül fel egy tervdokumentáció, és milyen izgalmas témákon fogsz dolgozni, ha csatlakozol hozzánk? 

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM