KREA – A SIKERES DESIGNEREK ISKOLÁJA

BELSŐÉPÍTÉSZ, ENTERIŐRSTYLIST VAGY LAKBERENDEZŐ SZERETNÉL LENNI? NÁLUNK A HELYED!

Időpont: 2023. április 28. péntek 15.00 óra

Helyszín: 1051 Budapest Október 6. utca 18. Félemelet, Kapukód: 31-es

REGISZTRÁLJ ITT!

Kíváncsi vagy mitől lesz sikeres egy KREA-ban végzett designer? Hogyan épülnek fel egyedi oktatási módszereink és mit fogsz tanulni, ha hozzánk jelentkezel? Szeretnél belekóstolni egy KREATÍV KÖZEG mindennapi életébe?

Gyere és nézz be hozzánk személyesen, ahol lehetőséged van nyílt órákon részt venni, majd egy finom kávé mellett a KREA CAFÉ-ban kérdezni a szakvezetőktől és szakmenedzserektől!

 

Kíváncsi vagy mitől lesz sikeres egy KREA-ban végzett designer? Hogyan épülnek fel egyedi oktatási módszereink és mit fogsz tanulni, ha hozzánk jelentkezel? Szeretnéd látni hallgatói munkákon keresztül mire leszel képes, ha a KREA csapatához fogsz tartozni?

Nézd vissza most a KREA online tájékoztatóit, és tudj meg mindent az induló szakokról, majd add be jelentkezésed 2023. május 19-ig!

Miért sikeresek a KREA-ban végzett belsőépítészek? Hogyan lehet kiaknázni a szakma sokrétűségét? Hogyan indul egy karrier a diploma után? Megtudhatod, ha velünk tartasz!

A Best of KREA esténk vendége Bihari Sarolta DLA, építész, belsőépítész a KREA enteriőr szak tanszékvezetője és tanítványai, Musch Hanna, Nagy Irisz és Klément Éva. A beszélgetés érinti a KREA egyedülálló tematikáját, különleges tanári csapatát, ízelítőt ad, mit jelent a konceptuális tervezői gondolkodás. Az Alumnik megosztják velünk, hogy a szakmai életben mennyire segíti őket a KREA-ban megszerzett tudás, hogyan engedi kibontakoztatni tehetségüket, milyen kihívásokkal találkoztak a pályájuk elején.

A MUNKA HELYE

Hogyan változott meg a munkavégzés helye a 2020-as pandémiahelyzet következtében? Átértékelte-e a home office és az irodai munkatér helyzetét az elhúzódó karantén? Mi lesz az „új norma” a visszaállás során, és mindez milyen kihívások elé állítja a munkaadókat, a munkavállalókat és nem utolsósorban a tervezőket?

A KREA végzős enteriőr designer-belsőépítész évfolyamának hallgatói a négyéves képzésük végén 2021-ben elértek a diplomafeladatuk megvalósításához, amelyet Somlai-Fischer Ádám, a Prezi társapalítója és vezető tervezője előtt kellett megvédeniük. Büszkén állíthatjuk, hogy a KREA-ban idén is kiemelkedő munkák születtek, amelyek egyaránt tanúskodnak szakmai alázatról, alaposságról, valamint kreativitásról.

Hallgatóink diplomafeladata fenntartható közösségi élettér-tervezés volt a szentendrei Pap-szigeti kemping területén. Az alábbiakban a feladatot koordináló tanári közösség ismertetőjét ajánljuk, melyben részletesen bemutatják a tervezési koncepciót, és annak szellemiségét.

Az egyes diplomamunkákról rövidesen egyenként beszámolunk a KREA social media felületein.

Nézd vissza a KREA Online tájékoztatóit az alábbi videókban:

ENTERIŐR: https://vimeo.com/487587738

GRAFIKA: https://vimeo.com/487595481

WEB: https://vimeo.com/490666958

DIVAT: https://vimeo.com/489753548 (Stylist szakok 53:29-tól!)

FOTÓ: https://vimeo.com/487620734

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM