NYERTES PÁLYAMŰ
2018. május. 28.

A KREA enteriőr designer hallgatója, Mózes Katinka nyerte a Zengővári világítástechnikai cég lámpatervezési pályázatát! A repülés érzetét keltő Arabesque és Jeté díjnyertes lámpákat május 28-án leplezték le a pályázat szervezői.

A Zengővári Kft. fontosnak tartja a szakirányú oktatásban való részvételt, ezért indította el 2017-ben együttműködését a KREA Kortárs Művészeti Iskolával

A hallgatók felé egy mini világítástechnikai workshoppal nyitottak, ahol szakmai- és  gyakorlati iránymutatással hirdették meg  „Az első lámpám” pályázatot. A beérkezett, figyelemre méltó pályaművek közül a legkreatívabb ötleteket díjazták a szervezők.

"Mózes Katinka enteriőr designer hallgató felskiccelt terveit balett mozdulatok inspirálták. A lámpák karakteres megjelenése, izgalmas formavilága és légiessége fogott meg bennünket. Nagyra értékeltük a művészi koncepciót is. A szakmai zsűrink döntése alapján a jelentkező mindkét beadott pályaművét megvalósítottuk." - fogalmazta meg Zengővári Béla,  a Zengővári Világítástechnikai Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Arabesque és Jeté fantázianévre keresztelt egyedi tervezésű világítótestek először az ünnepélyes átadó napján a Zengővári mockup room-ban öltöttek testet.

Megtetszett a szak?
Jelentkezz hozzánk és kezd el a szakot már a következő félévben!
Hírlevél
Hogy mindig tudd, mi történik a KREÁ-ban.
FELIRATKOZOM
Social KREA